En av Norges største båtforhandlere

Utløpt

Kupp på ny Askeladden C 61 Bowrider med Suzuki Df 140 Atl.

Pris 593 600 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Ny
Type
Bowrider
Merke
Askeladden
Modell
C61 Bowrider
Årsmodell
2023
Lengde i fot
20 fot
Bredde
225 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Suzuki
Motortype
Utenbords
Motorstr.
140 hk
Maks fart
40 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
1 200 kg
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Kontakt oss for tilbud , så tilpasser vi utstyr etter ønske.

Utstyr

Havnepresenning, komplett putesett, koppholdere, hydraulisk styring m.m.
Askeladden C61 BowRider

Gedigen plass – suveren beskyttelse

C61 Bow Rider er et levende eksempel på Askeladdens nye designlinje hvor spennende former og ny materialbruk har imponert en samlet båtbransje.

Den unike skjermløsningen, som er hentet fra C75 Cruiser, er med å gi båten sitt elegante utseende. Cockpit er utstyr med en sportslig førerstol. Co-pilotstol har vipperygg som kombinert med en L-formet akterbenk gir mange sitteplasser – alle godt beskyttet bak den effektive vindskjermen. I baugen en herlig uteplass som kan gjøres om til solseng. Akterbenk og badeplattform har samme fine, åpne løsning som C61 Center Console.

Med en høyreist kalesje – skjult i egen kalesjebrønn kan C61 Bow Rider gå fra en åpen solskinnsbåt til en lukket allværsbåt på et øyeblikk.

Skrogdesignen er unik. Bygget på samme plattform som C61 Center Console. Stort fartspotensiale med topp sjøegenskaper og stabilitet. Kort og godt en ekte Askeladden bygget på mer enn 100 års erfaring.Vi tar innbytte og kan ordne finansiering hvis ønskelig.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Ollebukta 16, 3126 Tønsberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 197005167
Sist endret 6. feb. 2024 12:28

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.