Utløpt

Møster 36

Flott renovert seilbåt med nyere motor!

Pris 330 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Seilbåt/Motorseiler
Merke
Andre
Modell
Møster 36
Årsmodell
1984
Lengde i fot
37 fot
Bredde
330 cm
Dybde
184 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta D1-30 (2016)
Motortype
Innenbords
Motorstr.
28 hk
Maks fart
7 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
6 500 kg
Reg.nummer
kbg907
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit, blå, teak
Sitteplasser
10
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Vårt flytende hjem legges ut for salg da vi har blitt landkrabber!

Vi har blitt veldig glad i den og håper den får noen nye eiere som setter pris på sjela til denne seilbåten! Her kan man fint bo billig som student, eller et par som vil prøve noe annerledes, slik som oss! Ellers er det en helt topp feriebåt med alt av utstyr som trengs for en behagelig ferie på sjøen, og den er fantastisk behagelig å seile.

Den er isolert med 3 cm divinycell i skrog og dekk, så det er ikke noe problem å holde på varmen. Dette hjelper også til at det ikke blir kondens inne i båten.


Seilbåten er håndlaget i 1984 av Henry Normann, og er konstruert av Bjarne Møster.


Den er blitt kraftig oppgradert de siste årene for å kunne brukes som bolig. Den har derfor blitt totalrenovert og byttet ut alt det elektriske, og fått installert både en liten oppvaskmaskin, et fullverdig kjøleskap med liten frys, dusj, nye septiktanker m.m. (Se full utstyrsliste i annonsen for hva som er gjort og når). Alt dette utstyret er selvfølgelig integrert og festet slik at det er sikret for seiling i all slags vær :)


Det er også (overraskende!!) mye god oppbevaringsplass, så du får plass til alt du trenger —og med et full-size kjøleskap kan man fylle opp med masse digg mat og drikke før man seiler avsted på tur :) dette er virkelig en båt man kan kose seg i.


I 2020 hadde vi den opp på land og fikk byttet alle skroggjennomføringer og kuleventiler, samt bunnsmøring. Teakdekket hadde noen løse bord som ble reparert, og samtidig ble hele dekket pusset ned, natet om og behandlet med teakolje. Alle sofaputer er også nylig renset.

Badet er også nylig fått installert en dusj.


Den har to kabiner; én foran og én bak, pluss at stueområdet også kan gjøres om til en dobbelseng. Så totalt kan man sove 6 personer i denne båten.


Generelt er det en skikkelig koselig seilbåt med masse personlighet og man merker godt den gode kvaliteten i materialene og håndverket som lagt ned i den!


Vi har dokumentert mye av arbeidet på vår instagramkonto @boatlife_flekkefjord. Sjekk den ut for flere bilder og info :)

Utstyr

- Ny motor i 2016, Volvo Penta D1-30. Innstallert av Rørvik Marina, gått 410 timer. 2019 - Nye madrasser i begge kabiner - Elektrisk stekeovn - Liebherr Kjøleskap 122L med frys A+++ (6700,-) - Drikkevanntank med måler - Varmtvannsbereder 40L Compact - Sigmar, 220V og båtens kjølevannssystem (8460,-) - To nye septiktanker 180L med måler - Nye septikslanger - Septikpumpe membran 12V TMC - Opplegg til vakuumtømming til septiktanker - Nytt toalett, Elektrisk toalett 14" Deluxe Flush (9900,-) - Ny kjøkkenvask med kran og blandebatteri - Ny kran og blandebatteri på bad - Kullfilter x2 til ferskvann - Ekspansjonstank (Japsco) - 2 stk Par-Max Trykkvannspumper (én til hver ferskvannstank) - PC-skjerm i stue (brukes som tv) - Nye vannrør i hele båten - Alt elektrisk byttet ut 2020: - SkanBatt Lithium batteri HEAT Pro 12V, 200AH med bluetooth (22.500,-) - Inverter 3kw Ren sinus med fjernkontroll (brukes til komfyr, oppvaskmaskin mm) (9400,-) - Victron Inverter 800w Ren sinus , lavt egetforbruk (brukes til kjøleskap) (5100,-) - Nytt tintet takvindu i baukabinen - Baukabin trukket om med ny skai - Varmeanlegg (dieselvarmer 5kw) installert - Isolert varmeslange til stue og bad fra dieselvarmer - Oppvaskmaskin installert - Nytt vindu i sprayhood - Dusj installert ute og inne, varmt og kaldt vann - Dusjboks - Flere nye luker til lagring og lettere tilgang - Ventilasjonsvifter til motorrom og lugarer - Alle skroggjennomføringer og kuleventiler byttet - Ankerline på rulle, syrefast (50mm bredde, 70 m lengde) Seilgarderobe: - Storseil med tre rev - Genoa - Fokk - Stormseil (lite brukt) - Spinnaker (lite brukt) - Spinnakerbom Diverse: - Stor vanntank ca 300L + 50L drikkevannstank (ny 2019) - USB-uttak plassert rundt i båten (nye 2019) - Flere 220V kontakter plassert rundt i båten (installert 2019) ca 10 stk - Anker - Diverse fendere og fortøyning følger selvfølgelig med
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Åtlandsveien 1, 4580 Lyngdal

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 189611298
Sist endret 12. jun. 2021 09:32

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.