Utløpt

Limestone Cuddy

Svært sjelden mulighet

Pris 560 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Limestone
Modell
Cuddy
Årsmodell
2004
Lengde i fot
24 fot
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta Cad 44 C-versjon
Motortype
Innenbords
Motorstr.
260 hk
Maks fart
35 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 500 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Blått skrog
Sitteplasser
10
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Denne båten ble importert for kunde gjennom Oslo Båtsenter i 2004. Jeg kjøpte den i 2011 og det er kun èn eier før meg. Ved Oslo Båtsenter fikk jeg opplyst at dette var den eneste i sitt slag i Norge (men jeg kan selvsagt ikke garantere dette ...) Jeg vurderer nå salg, pga endrede behov i familien (omvendt "3-fotssyke"). Dette er en svært romslig 24-foter. Båten er bygget i Canada og designet av en av landets mest anerkjente båtkonstruktører, Mark Ellis. Den er laget for å imøtekomme alle standarder til U.S. - og Canadian Coast Guard og brukes av både politi og kystvakt "over there". Solid konstruksjon, dyp V-bunn og eksepsjonell stabilitet gjør den svært forutsigbar og trygg i grov sjø. Samtidig er den en supersosial familiebåt med stor uteplass og mange sitteplasser. Dette er en håndbygd båt med uvanlig høye krav til kvalitet og funksjon, som vil verdsettes av båtkjennere. Det er ikke uten grunn at Limestone beskrives som "the boater`s boat". Båten er tatt godt vare på. Motorservice er tatt i forkant av hver sesong. Båten er nå nypolerte og med nytt bunnstoff. Motorservice tas av profesjonell i l a neste uke. Den er spylt med ferskvann etter hver tur. Dette er en helplanende båt og toppfarten er ca 35 kn. Fin marsjfart er 20-25 kn. Drivstofftanken på over 400 liter gjør at man kan kjøre leeenge mellom hver fylling. Det er romslig plass under dekk for overnatting for to voksne.
For ytterligere opplysninger, jf limestoneboats.com

Utstyr

Havnekalesje, soft-top, dregg, badeplattform, flagg, 2 batterier, dørklys, innvendig lys og navigasjonslys, horn, kartplotter, syrefast baugrekke, koppeholdere, radio m/cd, toalett (ubrukt), ferskvannstank og vask (ubrukt), store sturom, 400 liters dieseltank, selvlenser og el lesepumpe
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Slaabervig 35, 4816 Kolbjørnsvik

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 189599042
Sist endret 12. jun. 2021 16:04

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.