Utløpt

Polar Polar 22

Polar 22

Pris 675 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Trebåt/Snekke
Merke
Polar
Modell
Polar 22
Årsmodell
2023
Lengde i fot
22 fot
Bredde
225 cm
Dybde
60 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yanmar YM 30
Motortype
Innenbords
Motorstr.
29 hk
Maks fart
13 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
980 kg
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
10
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse


POLARSNEKKA - BYGGET PÅ STOLTE, NORSKE HÅNDVERKSTRADISJONER !

Godt gammelt håndverk kombinert med gode sjøegenskaper og et unikt design, har gjort Polarsnekka til en av de virkelige store klassikerne blant norske båter.

Polarsnekka har fått status som den originale sørlandssnekka. Ei sørlandssnekke som har bevart den gamle tresnekkas verdier, men hvor du slipper all jobben som følger med trebåten. Polare`n er en stilren, stødig og romslig snekke med mange praktiske fordeler som minimalt med vedlikehold og svært lave drifts og forsikringskostnader. Polarsnekka har god plass, den er enkel å håndtere og kan styres fra to styreposisjoner.

Utstyr

Polar 22 leveres standard med; puter, todelt kalesje, lanterner, badetrapp, tankmåler, brann sluknings apparat, teakinnredning, teakimitert dørk og lensepumpe. Båten leveres også med en tresylindret ferskvannskjølt dieselmotor fra Yanmar som standard.
Polar 22 kan også leveres med en mengde tilleggsutstyr.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Tor Oftebro
Mobil
91 61 91 27

Doneheia 58, 4516 Mandal

Annonseinformasjon

FINN-kode 188244282
Sist endret 22. aug. 2023 22:12

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.