SOLGT

Finnmaster 62 BR

Strøken Finnmaster BR 62 m/ Yamaha 115 HK

Pris 285 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Bowrider
Merke
Finnmaster
Modell
62 BR
Årsmodell
2013
Lengde i fot
20 fot
Bredde
230 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
115 hk
Maks fart
34 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
900 kg
Reg.nummer
TBA217
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Svært velholdt og romslig bowrider med gode sitteplasser. Allsidig og sjødyktig båt. Båten er kjørt ca 245 timer og har alltid ligget i en rolig og god havn. Innendørs vinterlagring, årlig vedlikehold og service av motor og båt. En tidligere eier av båten. Motoren går som en klokke og har aldri hatt problemer med den.

Registerrreim og impeller ble skiftet i forkant av 2018-sesongen.

Med kalesjen oppe sitter man godt skjermet for vær og vind, noe som gjør dette til en praktisk båt i vestlansdvær. Man kan enkelt ta ned kalesjen og pakke den ned i "garasjen" akter, som gjør den til en åpen og fin sommerbåt.

Båten er registrert for 8 personer og har god plass til alle. U-sofaen bak alene gir plass til en hel familie, og tre barn kan sitte på pute foran i båten.

To skap og tre lagringsrom under seter gjør at du kan stue vekk både sekker, handleposer m.m. når du skal på tur. Fortøyningstau er lett tilgjengelig i luker akter og i baugen på båten. Fenderfester på utsiden av båten gjør det enkelt å ta fenere på og av.

Den er utstyrt med hudraulisk styring samt, kartplotter, ekkolodd og gps. Kartplotteren har kart for ryfylke, men man kan enkelte bytte brikke for å få andre kartområder.

Stillegående og økonomisk 115 hester Yamaha motor. Båten planer allerede ved 16 knop og holder en god og økonomisk marsjfart på 24-27 knop. Maks fart 34 knop.

Bildene som ligger ved er av denne båten.

Båten kan sees og prøves i Lundsvågen båtforening, Hundvåg, Stavanger.

Utstyr

* Fast drivstofftank, * Hydraulisk styring, Seastar * Lanterne * 12 V el-uttak * Brannslukningsapparat * Lensepumpe * Rekker i syrefast stål * Kalesje (sømmer fornyet 2021) * Havnekalesje (ny 2019) * Kalesjegarasje * Fenderholdere * Fire fendere * Flaggstangfeste * Puter til sofa bak og sitteplass foran * Justerbare og vendbare stoler, Sunbrella * Beskyttelsestrekk til stolene * Garmin kartplotter * Vindusvisker * Dregg * Stereoanlegg FM (kan kobles til DAB-adapter)
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

Aurikkelstien 9, 4022 Stavanger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 187129592
Sist endret 18. jun. 2021 19:22

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.