SOLGT

Lohi 25

LOHI 25 - med mye seil og utstyr - GI BUD

Pris 39 900 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Seilbåt/Motorseiler
Merke
Andre
Modell
Lohi 25
Årsmodell
1982
Lengde i fot
25 fot
Bredde
280 cm
Dybde
150 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
yamaha
Motortype
Utenbords
Motorstr.
10 hk
Maks fart
7 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
2 200 kg
Reg.nummer
BAZ598
Materiale
Glassfiber
Farge
hvit
Sitteplasser
6
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Velholdt og morsom seilebåt selges. Lohi 25 /770 er en finsk turseilier som passer fint til behagelige langturer eller til fartsfylte regattaer. Ingen krav til båtfører prøve, da den er under 8m, 10hk og 10 knop.

Båten er lettseilt og leken, men samtidig stabil og god. Tidligere eiere har benyttet båten til aktiv regattaseiling, mens jeg har brukt den som nybegynner båt for å lære å seile.

Hovedkabinen har salong med hev og senk-bord, sofaer og pantry/kjøkkenkrok. Her er også en vaskekum med vannkran.

Båten har et toalettrom med en Porta Potti. Her er også skroggjennomføringer for toalett med tank, om man skulle ønske å sette inn det senere.

Den romslige akterkabinen har soveplass til to personer, i tillegg til oppbevaringsmuligheter for bagasje eller utstyr.

Forpiggen kan brukes som soveplass eller for lagring av seil og bagasje. Batteri og hovedbryter ligger under gulvet i forpiggen.

Seilgarderoben er av god kvalitet. Den består blant annet av to spilede genoaer (størrelse 1 og 2) i kevlar fra Elvstrøm Sails. Det spilede hovedseilet er fra UK-Halsey Sailmakers, og det er mulig å reve dette i mye vind.

Båten har erfaring som regattabåt, noe disse seilene er et tydelig tegn på. Det er lett å stramme og slakke dem slik at de hele tiden står godt i vinden. Seilingen blir derfor både morsom og effektiv.

Båtens rigg, utstyr, skrog og interiør har jevnlig blitt oppgradert og vedlikeholdt, men båten er selvfølgelig ikke ny og har derfor noen bruksmerker.

Seilbåten er utstyrt med en 9,9 hester Yamaha utenbordsmotor. Den gir plass til akterkabinen, samtidig som den fjerner bekymringer man gjerne har med eldre innenbordsmotorer.

Dette er en flott overnattingsbåt der man har vanvittig god plass i forhold til at båten kun er 25 fot.

Kan være behjelpelig med båtplass i Horten ut sesongen.

GI BUD / Innbytte

Utstyr

B&G Vulcan 9 (ny i 2019) VHF-Radio (ny i 2010) med antenne i toppen av riggen (ny i 2010) 12V/90Ah AMG batteri (nytt i 2018) Omformer/inverter 12v til 220v (ny i 2018) Lanterner (ny LED-topplanterne i 2010) Radio/CD-spiller Pantry med vaskekum og ferskvannspumpe Bærbart kokeapparat med gass (nytt i 2015) Portabelt toalett Dregg, fendere og fortøyningstau Seil: Genoa 1 i kevlar fra Elvstrøm Sails (ny i 2006) Genoa 2 i kevlar fra Elvstrøm Sails (ny i 2006) Storseil med rev fra UK-Halsey Sailmakers (nytt i 2004) Spinnakker m/ spinnakkerbom Diverse turseil Tar forbehold om feil i årstall og utstyr da dette er hentet fra tidligere eier.
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

evjeveien 25, 3189 Horten

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 185995222
Sist endret 26. aug. 2020 08:44

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.