SOLGT

Coronet Mediterranean

SOLGT

Pris 250 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Coronet
Modell
Mediterranean
Årsmodell
1984
Lengde i fot
38 fot
Bredde
410 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo penta 70E
Motortype
Innenbords
Maks fart
10 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
13 000 kg
Reg.nummer
LAE 208
Materiale
Plast
Farge
Hvit/
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Selger en eldre dame som fortjener å bli brukt. Sterkt nedsatt i pris pga forfall. ,Trenger oppgradering og tilsyn. Har nå ligget til kai i 2 1/2 år uten å bli brukt. Dette setter sine spor. Motorene må gås over . Har hatt båten i 11 år og vi har reist rundt i 8 -10 knopp. Har ikke presset den opp de siste 5-6 årene. Den kan marsje på ca 17 kn men bør ha en overhaling . Har ikke vært på slipp på 2 1/2 år heller . Det er en stor sittegruppe bak, solseng oppe, putene røket i glidelås, kalesje er dårlig. Stekeovn og bluss er på gass med 11kg gassflaske ,som står på badeplattform med magnetventil så du stenger gassen inne i båten. Stige ned til badeplattform er knekt .kjøkkenbenk nede i båten med vask. stor salong med Tv . Bad med vask/ dusj og toalett, septiktank ca200L. Soverom framme med en dobbeltseng, skillevegg til en køyeseng. Soveplass til 4, samt to i salong som kan bli dobbeltseng. Det er fjernkontroll på begge trustere og på ankervinsj bak. Var ute en time med båten, låg i ca 9 kn. Motorene gav mye røyk første 5 minutter, så ble det helt normalt . Har aldri hatt driftsstans. Har aldri svikter oss. Oljefilter osv ble skiftet hvert år, normalt vedlikehold. Har alltid hatt varme i motorrommet på vinteren. Her er det mye båt, men må påregne oppgradering. Båten trenger vedlikehold. Det beste er å se eller ringe, vanskeligst å beskrive alt. Båten ligger i Stavanger kommune.

Utstyr

Ankervinsj bak og ankervinsj framme baugpropell framme og bak. gummibåt landstrøm m lader TV varmer/kjølevannsvarmer defroster /dusj inne el Wc m septiktank gass komfyr /kok kjøleskap 80L ca 200*200L vann Vhf. Gammel radar .gammel kartplotter (har selv brukt I pad) bensinaggregat 2KW (bærbart) står en 5 kw dieselaggregat( som ikke virker) kalesjen (er dårlig) varmtvannsbereder som går på strøm og varmes opp av motorene Batterier 4 forbruk 2 start Bau stige
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

4156 Mosterøy

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 185432278
Sist endret 13. jun. 2021 15:27

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.