Utløpt

Bavaria 25 Sport

Ny pris! Praktisk, velholdt og perfekt til både bade-og feriebåt

Pris 470 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Bavaria
Modell
25 Sport
Årsmodell
2005
Lengde i fot
26 fot
Bredde
250 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta D3 160
Motortype
Innenbords
Motorstr.
160 hk
Maks fart
24 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 500 kg
Reg.nummer
LG6264
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit og blå
Sitteplasser
6
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Dette er en flott feriebåt med praktiske løsninger og god lagringsplass.
Den er også lettvint å ta fine dagsturer med.
Vi er ingen utpregede båtfolk og har satt stor pris på at den er lettkjørt, planer og ligger bra i sjøen, og hvor enkel den er å manøvrere både på sjøen og når man skal legge til. Være seg til brygger eller fjell. Det har gått som en drøm, faktisk.
Motoren har gått 720 timer (i skrivende stund). Båten entrer man fra badebrygge eller baugen, hvor det er godt dollbord og rekkverk. I øvre del av kabinen er det kapteinens plass, hvor setet kan justeres. Ved hans side er en deilig plass for fruen, som ønsker å slappe av med bena høyt. Fin salong med plass til 4.
Baksiden av salongen har sitteplass mot havet og badebrygge, her kan morgenkaffen nytes. Fra salongen har man lett tilgang til kjøleskap (nytt 2020), vask med kaldt vann og benkeplass. Sofaen kan legges ned til en fantastisk solseng. Videre ned i kabinen har man på høyre hånd dør til toalettrom. Her er elektrisk toalett og servant med v/k vann, skap og hylleplass.
Salongen er praktisk, og gjøres enkelt om til dobbelseng. Vi har valgt å ha den fast oppredd, da vi ender opp med å sitte oppe. Byssa er på venstre hånd når man kommer ned. Godt utstyrt med kokebluss, vask (v/k vann) og godt med skaper og hyller. Under førerplassen er det stikkabin med plass til 2. Det er praktiske løsninger med lagring under seter og hyller mm.
Vårpussen er tatt  og den ligger klar for å nyte skjærgård og late dager på vannet!

Utstyr

4 fendere med fenderholdere VHF radio (ikke montert) Kjølekap, nytt 2020 Kokebluss (rødsprit) 3 servanter, hvorav 2 med varmt/kaldt vann Dusj på badeplattform (varmt/kaldt vann) Dab radio med bloothooth og høytalere i targabøyle Webasto varme i kabinen og oppe ved sittegruppa Varmtvannstank (40l) Septiktank (60 l), med opplegg for landtømming Dieseltank (300 l) Vanntank (100 l) Elektrisk toalett Dreggvinsj med fjernkontroll Baugthruster Storservice på motor i 2020 Nye forbruksbatterier i 2020 Kalesje som praktisk kan tas av/på etter sol- og vindforhold (noe slitasje i noen sømmer, men det er tett og fint) Salong bak kan enkelt gjøres om til stor deilig solseng Sitteplass med rygg mot badeplattformen Badeplattform, med god plass, og badestige
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

3208 Sandefjord

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 184803200
Sist endret 12. jun. 2021 20:12

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.