SOLGT

AMT 230 DC - Mercury Verado 300hk ( salg av båt avtalt )

AMT230 dc med Mercury verado 300HK

Pris 629 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
AMT
Modell
230 DC - Mercury Verado 300hk ( salg av båt avtalt )
Årsmodell
2016
Lengde i fot
23 fot
Bredde
260 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury
Motorstr.
300 hk
Maks fart
52 knop
Drivstoff
Bensin
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
8
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Vurderer å selge min daycruiser, brukt tre somre i Hvalers skjærgård, byttet motor etter et forsikringsoppgjør 2017/2018 (motor stjålet under vinteropplag). Oppgraderte da til en ny 300 hk Mercury Verado som passer båten utmerket og får frem det beste i båten iht. til prestanda og komfort. Båten er god på havet og lett å håndtere. Typegodkjent med 300 hk motor, muligens den enste i landet med denne motor konfigurasjonen. Gjenværende garanti på både båt og motor til juni 2022. Motor har i skrivende stund gått 123 timer, årlig service på Skjærhalden marina i henhold til Mercury sine retningslinjer.
AMT 230DC er en såkalt ”big-size” daycruiser og flaggskipet til AMT. Den passer til korte dagsturer så vel som lengre utflukter. Båten har et eksklusivt design. Den er ekstra romslig og har en stor U-formet sofa som enkelt kan forvandles til både solseng og ekstraseng. Båten ligger svært stabilt i vannet og både båt, motor og utstyr er enkelt å håndtere.
AMT 230 DC passer for deg som setter pris på komfort, forutsigbarhet og trygg kjøring. Med sin allsidighet og brukervennlighet er båten glimrende til hyggelige dagsturer og fisketurer samtidig som den har en hyggelig kabin med soveplass til to personer for lengre utflukter. I kabinen er det også et toalett. Den er meget velutstyrt Den store kalesjen, som gir full ståhøyde, legges lett sammen og oppbevares i den Romslig cockpit
Båten byr på en stor sosial cockpit med U-formet sofa, som blir midtpunktet i det komfortable uterommet. U-sofaen kan enkelt justeres om til en behagelig solseng eller en ekstraseng. romslige kalesjegarasjen når den ikke brukes.
Generelt er modellen en av ma rkedets best utstyrte båter. AMT 230 DC er en ekte kvalitetsbåt som tilbyr både sportslighet og eleganse. Passer til både dagsturer og lengre utflukter Romslig, god oppbevarings plass, teak dørk og høyt fribord meget velutstyrt modell Sporty og elegant Kalesjegarasje som standard.
AMT produseres i et av Finlands mest moderne produksjonsanlegg, der det legges stor vekt på å produsere båter med gjennomført høy kvalitet og en ultimat finish
AMT 230 DC ytelse er toppklasse og båtens oppførsel er konsekvent og forutsigbar i alle situasjoner, samtidig som den gir stor kjøreglede. Man kan nyte båtens sportslighet samtidig som kjøreopplevelsen er trygg.
Romslig cockpit
Båten byr på en stor sosial cockpit med U-formet sofa, som blir midtpunktet i det komfortable uterommet. U-sofaen kan enkelt justeres om til en behagelig solseng eller en ekstraseng. Under sofaen er det rikelig med lagringsplass for alt utstyr ombord.

Utstyr
Dregg med tau. - 3 fortøyningstau. - 4 stk fendere med tau. - 2 vindusviskere. - vask. - trykkvann - flaggstang holder. - 4 stk 12 v uttak. - bord. - solseng. - hydraulisk styring. - fast bensintank 220 liter. - Bade stige. - Kalesje med dempere. - Putesett. - . Ekstrautastyr: - Kartplotter (oppgradert) Raymarine - Kjøleboks – Sjøvannstoalett - Ebersprächer varmeapparat (2,2 kW) og ventiler i både cockpit og lugar - Alpine stereo med 4 høyttalere, forsterker og aktiv sub – Coast Key trådløs dødmannsknapp med fjern start av motor og trim av motor – led dørkbelysning –Teak Dørk

Henger kan følge med mot tillegg

Utstyr

Utstyr Dregg med tau. - 3 fortøyningstau. - 4 stk fendere med tau. - 2 vindusviskere. - vask. - trykkvann - flaggstang holder. - 4 stk 12 v uttak. - bord. - solseng. - hydraulisk styring. - fast bensintank 220 liter. - Bade stige. - Kalesje med dempere. - Putesett. - . Ekstrautastyr: - Kartplotter (oppgradert) Raymarine - Kjøleboks – Sjøvannstoalett - Ebersprächer varmeapparat (2,2 kW) og ventiler i både cockpit og lugar - Alpine stereo med 4 høyttalere, forsterker og aktiv sub – Coast Key trådløs dødmannsknapp med fjern start av motor og trim av motor – led dørkbelysning – teak dørk
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

1680 Skjærhalden

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 183109834
Sist endret 16. mai 2021 15:09

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.