Velkommen til oss!

SOLGT

HARDY 940 - ROBUST HELÅRSBÅT TIL SALGS I SKJØRDAL

Pris 210 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Andre
Årsmodell
1979
Lengde i cm
940 cm
Lengde i fot
31 fot
Bredde
340 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Ford
Motortype
Innenbords
Motorstr.
120 hk
Maks fart
9 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
7 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit/Blå
Sitteplasser
8
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For dødsbo i Stjørdal har vi for salg en svært robust Hardy 940 med 120 HK Ford diesel.   Båten er produsert av det anerkjente engelske båtværftet Hardy Marine i Norfolk, sannsynligvis i slutten av 1970 årene (dokumentasjon ikke tilgjengelig). Verftet som har levert over 4000 båter, fra 20 – 72 fot, siden 1975 er spesielt anerkjent for sine robuste og sjødyktige fritids/arbeids -og patruljebåter (spesielt populær som vakt/ los og tollbåter i U.K.).  Ref. vedlagt linker til positive internett omtale/beskrivelser av Hardy-båter.   

Ref: https://www.hardymarine.co.uk.   

Båt for ekte Hardy-gutter - Nettavisen

www.nettavisen.no ? nyheter ? bat-for-ekte-hardy-gutter

Info. om båtens forhistorie (før 2000) er ikke tilgjengelig men ifølge tidligere båteier (2012 – 2016) kjøpte han båten av en båtvant offshorearbeider (med mye fritid etc.) som hadde kjøpt båten i ca. 2000 som et oppusnings-objekt . Vedkommende brukte mye tid og ressurser på en total renovering av båten, bl.a ble eksisterende overbygning byttet ut med et solid heldekkende overbygg av aluminium. Overbygget inneholder en praktisk innredning av solid treverk, med sovelugar og toalettrom forut, et romslig styrehus/dekksalong i senter og en grei sovelugar akterut.

I følge tidligere båteier er det sannsynlig at båten opprinnelig har vært bygget som motorseiler (kjølens utforming og svært solid laminat tykkelse + spor etter mastefot , etc.).

Følgende arbeid/installasjoner er bl.a utført i perioden 2000 - 2012:

-       2000 - ---: Nytt overbygg av aluminium og innredning av dette

-       2004: Nytt Hurt gir + nytt propell anlegg

-       2012: Varmvannstank

-       2012: Bytte av alle  skrog-gjennomføringer og varmeveksler

-       Brukt Tenfjord styremaskin installert på Fly-bridge (endelig montering gjenstår)

-       Ny 350 ltr. drivstoff tank i rustfritt stål m/stor insp. luke

-       Ny 400 ltr. ferskvannstank av plast

-       Ny 100 ltr. septiktank av plast

Avdøde båtvante båteier, med bakgrunn som maskinist kjøpte båten i november -16 og  sørget for fagmessig vedlikehold av båten de første årene. Båteier var spesielt fornøyd med motoren som var/er lettstartet og fungerte/er uten problemer. P.g.a. sviktende helse de siste årene og båteiers bortgang tidligere i år, gjenstår en del av påbegynt  kosmetisk oppussing (bl.a  i akterlugaren). Av ovennevnt årsak ble båten svært lite brukt de siste 2 årene.

En båtvant kamerat av avdøde båteier har sørget for forsvarlig tilsyn med båten det siste året. Avdøde båteiers enke som ikke er båtvant, ønsker nå å selge båten "slik den er" .

Med 2 sovelugarer (en forut og en akterut – med totalt 4 – 5 soveplasser), en praktisk innredet dekksalong med pantry ed kjøleskap, 4-bluss gass-komfyr m/stekeovn og spisekrok + et pent innredet toalettrom forut, romslig styrehus/dekksalong med sittegruppe og spisebord under en romslig Fly-bridge og et kraftig diesel varmeapparat  som gir varme til alle rom, er båten velegnet som helårsbåt for en familie på tur --- (eller som studenthybel om vinteren og "hytte på sjøen" om sommeren).

 Med unntak av noe gjenstående kosmetisk oppusnings  samt  behov for rengjøring av undervannskroget (eventuelt påføring av nytt bunnstoff etter behov) samt generell motorservice (bytte av motorolje og filter etc.) er båten klar til bruk. Båten var sist på land for kontroll, rengjøring og av undervannskroget og bytte av sink-anoder og bunnstoffing for 2-3 år siden. Motoren var sist kjørt (startet på første forsøk) i slutten av april-20.

 Båten som ligger ved båteiers brygge i en lokal båthavn i Stjørdal (ca. 30 k fra Trondhjem) kan fremvises / prøvekjøres etter nærmere avtale. Båten kan eventuelt bli liggende på same sted inntil videre, etter nærmer avtale.

 

HER ER DET MYE SOLID KVALITETS BÅT AV GOD GAMMEL ÅRGANG FOR PENGENE

 


 

 

 

Utstyr

 

-       Furuno GPS/kartplotter og ekkolodd

-       Auto Pilot

-       VHF

-       El- toalett m/100 ltr. septiktank

-       4 bluss Gasskomfyr m/stekeovn

-       Kraftig diesel varmer

-       350 ltr. drivstoff tank i rustfritt stål m/stor insp. luke

-       400 ltr. ferskvannstank

-       22 ltr. varmtvannstank

-       100 ltr. septiktank

-       Ca. 8 fot BRIG gummibåt m/ 6 HK Mercury utenbordsmotor (ukjent stand) Ref. foto.

-       Kraftig Targa-bøyle av rustfritt stål (medfølger umontert)

-       Dregg m/kjetting og line

-       Fendrer + div. tauver

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 177332687
Sist endret 20. jun. 2020 09:13
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.