SOLGT

Jeanneau Sun Odyssey 42DS

BUD mottatt - Romslig og seilevennlig Jeanneau Sun Odyssey 42 DS

Pris 1 275 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Seilbåt/Motorseiler
Merke
Jeanneau
Modell
Sun Odyssey 42DS
Årsmodell
2007
Lengde i fot
42 fot
Bredde
413 cm
Dybde
230 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yanmar 4JH4 diesel 54 hk. Fast trebladet propell. 941,5 timer.
Motortype
Innenbords
Motorstr.
54 hk
Drivstoff
Diesel
Vekt
8 900 kg
Reg.nummer
LG2247
Materiale
Glassfiber
Sitteplasser
10
Soveplasser
7
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Albatross II er en fantastisk, romslig, velutstyrt båt, egnet for langtur eller lengre ferier langs kysten. Båten er også perfekt for deg som ønsker å bo i båt da den gir en god og romslig følelse.

Jeg har eid båten siden i fjor og har investert i en del underveis. Blant annet isolasjon og nye forbruksbatterier. Det har kun vært en eier før som kjøpte den ny hos Heitmann Marin i 2007. Dette er en utrolig fin båt for familien på tur, men også for ett par eller aleneseileren, da den er meget lettseil og enkel å betjene alene fra cockpit.

Båten ble bestilt med stor akterkabin, noe som gjør den svært lukseriøs å bo i for kapteinen og hans fru, i tillegg til romslig forpigg med eget toalett/dusjrom for barn/vennepar i adskilt del foran. Det er også overnattingsplass for 3 personer i salongen da bordet kan legges ned, så totalt kan 7 personer lett overnatte.

Med en marsjfart på 7-7,5 knop flytter man seg fort også når vinden er fraværende.

Båten ligger i Vollen Marina ut sesongen med mulighet for parkering og vann inkludert. Strøm betales etter egen avtale med marinaen (App basert). Plassen kan evt overtas. Båten er på vannet og klar for besiktigelse og prøvetur etter nærmere avtale

Vi du lese mer om meg og båten kan du gå inn på www.medvindiseilet.no

Ta kontakt for en hyggelig båtsamtale!

Utstyr

Genoa på rulleforstag, samt rullestorseil. Begge seil vasket/forsterket sømmer av seilmaker i fjor vinter. Lewmar elektriske genoawincher og winch til rullerev m.m. Spristake/spinnakerbom på sleide i mast Baugpropell El ankerwich forran, 15kg med 50m kjetting Raymarine E-80 plotter Raymarine autopilot m/smart fjernkontroll Raymarine radar, logg og seilinstrumenter Raymarine VHF med betjening og høytalere ute og inne Radio/Cd spiller med høytalere inne og i cocpit Grundig TV med Rikstv. Mastetoppantenne. AIS aktiv/passiv Furuno Navtex Foroverseende ekkolodd. (Kun giver montert, resten klart for montering) Stekeovn(gass) med fire kokebluss Stor kjøleboks med liten fryser Webasto 5000w dieselvarmeapparat med uttak i alle rom 6 manns sertifisert redningsflåte Ekstra 15kg anker med 50m blytau Windgenerator To solcellepaneler Landstrøm med skilletrafo 3 helt nye 115 amp forbruksbatterier 1 110amp startbatteri (2018) Teak i cocpit Sprayhood (ny i 2018) med full cocpitkalesje. God ståhøyde. Båter er i stor grad isolert ekstra med Low-E for bruk på vinteren. Dusj med v/k vann på hekken To bad med dusj og WC. Septik på WC akter. Varmtvannsbereder på landstrøm og motorkjølevann Dieseltank: 150l 2 vanntanker Sikkerhetsliner med festestropper Servise, glass og alt som trengs for å reise på tur. Magma gassgrill Spesial formsydde overmadrasser i alle køyer Tepper på gulv Fendere, tauverk og annet fortøyningsmateriell (dobbelt sett med tau til fortøyning med strekkavlastere) Ny formsydd vinterpressenning i robust kvalitet Zodiak 285 m/5hk Suzuki kan medfølge Båten er registrert i Skipsregisteret (Reg LG 2247) og kan dermed belånes.
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

1390 Vollen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 169971198
Sist endret 7. apr. 2020 15:16

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.