Velkommen til oss!

SOLGT

Viknes

VIKNES 770 COMBI - KLAR TIL BRUK (HUMMERFISKE ETC.)

Pris 489 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Viknes
Årsmodell
2003
Lengde i cm
770 cm
Lengde i fot
25 fot
Bredde
270 cm
Dybde
80 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yanmar
Motortype
Innenbords
Motorstr.
120 hk
Maks fart
14 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 300 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
6
Soveplasser
4
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde (båteier nr. 2 - pensjonert teknisk sjef), som kjøpte båten brukt i 2011, selges velholdt og svært velutstyrt Viknes Combi Sjark 770 2003 mod. med 120 HK Yanmar diesel. Båten som er lite brukt selges da båteier nå ønsker å bytte til en mindre hobby-fiske båt (Øyen 520 eller tilsvarende). Båten som er benyttet til hobby-fiske og turer med familien, fremstår som pen og velholdt uten skader utover normal slitasje.

Jevnlig service av båt og motor, er utført av en båtvant båteier og tidvis av Viknes (bl.a ved bytte av alle skroggjennomføringer i 2018). Slippsetting og kontroll av båten samt påføring av nytt bunnstoff og bytte av anoder ble sist utført i 2019.

Båten er utstyrt med en driftssikker 120 HK Yanmar 4JN3 - DTE motor m/sluregear. Moteren som kun er kjørt 1650 gangtimer er lettstarter og fungere uten problemer.Luke med støydempende isolasjon over motorkassen, under dekk, demper motorstøyen vesentlig. Motor og motorrom fremstår som velholdt og rent.

Båten har lukket overbygg forut som innholder sovelugar og styrehus med pentry m/kokkeapparat og vask + en romslig kjøleboks og eget toalettrom m/ståhøyde. Akterut er det et romslig selvlensende akterdekk, med utvendig manøverkontroll, kraftblokk,lasterom og en mini-fiskebrønn for levende fisk + inspeksjonsluke over propellen.

Utstyrt med Raymarine nav-pakke - (GPS/kartplott, ekkolodd, radar), baugpropell, innv./utv. manøverkontroll, hydr. KB3 kraftblokk og en driftssikker dieselmotor m/slure-gir, er båten velegnet som fiskebåt, for yrke og hobby.

Båten er velkjent for sine gode farts- og sjøegenskaper og er svært populær som fiskbåt for yrke og hobby.

Båten som er i ”ship shape” stand og klar for leveranse (til hummefiske etc.), ligger ved båteiers brygge i Alverstraumen (ca. 32 km nord fra Bergen) og kan fremvises / prøvekjøres etter nærmere avtale.

DENNE BÅTEN BÆR SEES !!!

Utstyr

- Raymarine: Radar/ekkolodd/GPS/kartplotter
- El. baugpropell
- Sluregear
- Innvendig/utvendig manøverkontroll
- El. hydr. trimflaps
- Kraftig diesel varmer
- Defroster
- Safe-flame 2 palters koke apparat m/varme vifte (lukket forbrenning)
- Kjøleboks
- 12 V TV
- Varmtvannstank
- 3 x 12 V batterier
- Landstrøm m/lader
- Omformer 12 – 220V
- Eget toalettrom med WC og vask.
- Takluke over førerplass
- Dieseltank 200 ltr
- Ferskvanns tank 100 ltr.
- Dregg m/line, fendrer og div. tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Annonseinformasjon

FINN-kode 157615014
Sist endret 4. okt. 2019 18:08
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.