Utløpt

Jeanneau

PEN DAYCRUISER - MARRY FISHER 695 2017 mod.

Pris 498 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Jeanneau
Årsmodell
2017
Lengde i cm
669 cm
Lengde i fot
22 fot
Bredde
254 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yamaha F150DETL
Motortype
Utenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
32 knop
Drivstoff
Annet
Vekt
1 900 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Pen og praktisk helårs daycruiser med lukket overbygg og romslig styrehus med ståhøyde og store vinduer og akterskott med dobbel alum./glass skyvedør. Pent innredet sovelugar forut m/dobbel-køy og eget toalettrom m/WC m/el. kvern og septiktank. Båten er utstyrt med et romslig selvlensende akterdekk, med utvendig manøverkontroll og en praktisk sitte gruppen m/ spisebord og pen puter som enkelt kan omgjøres til solseng.

Båten som båteier kjøpte som komplett- "båtpakke" med det meste av ekstrautstyr, som ny i august 2017, selges nå p.g.a. lite bruk og planlagt overgang til en mindre åpen båt (17 – 20 fot) m/passende motor (20 - 30 HK) for hobby-fiske. En slik Passende båt kan eventuelt tas i innbytte.

Med unntak av en kosmetiske stripe i dekortapen akterut på b.b. side, er båt og motor uten skader.

Jeanneau, er en av Europas største produsenter av denne type båter og er kjent for sine kvalitetsbåter med smarte løsninger og gode farts- og sjøegenskaper. Båtens skarpe v-bunn sikrer myk gange, selv under marginale værforhold (i mot-sjø etc.).

695 Merry Fisher har gjennom årene stadig blitt oppgradert og er i dag den ideelle hobby fiske/turbåt til fiske og familie turer i skjærgården, med/eller uten overnatting.

Båten er utstyrt med en kraftig 150 HK driftssikker og topp moderne Yamaha F150DETL utenbordsmotor som kun er kjørt ca. 60 gangtimer (behagelig marsfart +/- 20 kn.- max. 32 kn.). Årlig service av motoren er gjennomført av lokal merkeforhandler som også har vinterlagret båten innendørs. Ca. 3 år av motorens 5-års garanti gjenstår.

Med lukket overbygg m/sovelugar og toalett, lukket styrehus, baugpropell og en kraftig motor, innvendig/utvendig manøverkontroll, diesel varmeapparat og et romslig selvlensende akterdekk, praktisk innredet med sittegruppe m/pene puter og spisebord er båten velegnet som turbåt m/u overnatting, fisking og andre maritime aktiviteter.

Båten som er klargjort for salg (lite brukt etter åres vårpussen), er nå klargjort for innendørs vinterlagring hos lokal merkeforhandle på Sagvåg (Stord)hvor den kan fremvises etter nærmere avtale. Båten kan eventuelt vinterlagres samme sted, for kjøper, inntil videre (våren-20).

Oppgitt prisantydning er under 75% av båtens kostpris som ny (august-17)

HER ER DET MYE PEN OG VELHOLDT PRAKTISK BÅT - SOM FREMSTÅR TILNÆRMET SOM NY,FOR PENGENE.

Utstyr

- Baug propell
- Garmin 92 SV GPS/kartplotter og ekkolodd
- Webasto 2 KV diesel varmeappr.
- Komplett innvendig/utvendig manøver kontroll
- Romslig dobbel-køy i sovelugar
- Separat toalett rom m/el./kvern/pumpe WC m/septiktank
- Gardiner i styrehus
- Badeplattforn
- Utvendig dusj
- Pantry benk med dobbel vask / trykkvann
- Romslig sittegruppe m/spisebord og J-sofa/solseng m/pene puter på akterdekk
- Anker/dregg med line
- Kjøleskap
- 4 fendrer
- Div. tauverk/fortøyninger

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

4098 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 152051506
Sist endret 13. sep. 2019 14:08
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.