Utløpt

GRP

NY "HØST-PRIS"!! GPR 625 - PRAKTISK OG SPORTSLIG DAYCEUSER

Pris 149 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
GRP
Årsmodell
2006
Lengde i cm
625 cm
Lengde i fot
21 fot
Bredde
240 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
MERKCRUISER
Motortype
Innenbords
Motorstr.
120 hk
Maks fart
33 knop
Drivstoff
Diesel
Materiale
Glassfiber
Farge
Blå
Sitteplasser
6
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde på Stord som kjøpte båten som ny, selges velholdt og praktisk GPR 625 daycruser 2006 mod. m/120 HK Mercruiser diesel. Båten selges på grunn av lite bruk og andre prioriteringer.

Båten som er ble produsert av GRP Marine AS utefor Bergen ble nominert til årets båt på båtmessen i Lillestrøm i 2006 bl.a. p.g.a. for sine gode farts- og sjøegenskaper samt smarte detaljer/løsninger. Etter at ca. 10 båter var produsert i Norge ble produksjonen av denne båt modellen i 2008 (under "finanskrisen") overført til utenlands produksjon og senere (2009) solgt til utenlansk kjøper. Samme produsent er også anerkjent for sine GRP 425 båter som det er produsert ca. 600 båter av. Den annonserte båten fremstår som velholdt og pen, uten skader utover normal slitasje (kun noen mindre kosmetiske riper / merker i gelcoate etc.).

Båten er utstyrt med en lukket mini-kabin m/soveplass for 2 + WC, skyvedør til kabinen + vindskjerm med dør til fordekket, på top av kabinen. Romslig akterdekk med førerplass på st.b side og passasjersete på b.b side i forkant og benk (stor solseng) med pene puter + spsebord akterut. Smart heldekkende kalesje. Kraftig slepefeste for vannskikjøring + badeplattform akterut.

Båten som har vært lagret innendørs i alle vintersesonger er nå sjøsatt og "ferieklae" (vårpuss etc.) og klargjort for salg.

Båten er utstyrt med en driftssikker 120 HK Mercruiser diesel m/drev. Ny registerreim og belger for drev i 2018. Årlig motorservice er utført av lokal merkeforhandler, sist okt.-18. Motoren gangtid er kun ca. 460 timer.

Se vedlagt link til dansk båttest:
https://www.baadmagasinet.dk/motor/nyheder/2381-gpr-625-dc

Båten som nå (inntil videre) ligger i Lervik båthavn på Stord (ca. 60 km fra Haugesund)kan fremvises og prøvekjøres), etter nærmere avtale.

HER ER DET MYE BÅT FOR PENGENE – DENNE BØR SEES/PRØVES.

Utstyr

-Ekkolodd
-CD-spiller
-Securmark tyverimerking
-Badestige foran og akterut
-Kraftig rekkverk i rustfritt stål
-Komplett u/innvendig putesett
-Vask
-50 ltr. vanntank
-Havnepresenning
-El. lensepumpe
-Utendørs dusj
-Toalett med WC (pumpetoalett)
- Anker m/line
-Fendrer & div. tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

4098 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 146395900
Sist endret 23. okt. 2019 17:01
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.