Utløpt

Scand

SCAN TROPIC - PEN CABINCRUISER M/200 HK DIESEL TIL SALGS PÅ STORD

Pris 185 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Scand
Årsmodell
1992
Lengde i cm
823 cm
Lengde i fot
27 fot
Bredde
283 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta 41
Motortype
Innenbords
Motorstr.
200 hk
Maks fart
28 knop
Drivstoff
Diesel
Reg.nummer
CAM 634
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Praktisk hurtiggående 28 fot Scan Tropic 7800 cabincruiser, i god teknisk stand selges for kunde på Stord.

Båten fremstår som pent brukt, uten skader utover normal slitasje. Båten er pent innredet med et lukket overbygg med en kraftig vindskjerm i akterkant. Overnygget innholder salong/sovelugar med benker og bord som kan om gjøres til soveplass for 2-3 forut + en romslig stikklugar m/dobbel køy på.b.b, samt et praktisk toalettrom med WC og vasks (under utvendig førerplass på st.b. side.

Et romslig selvlensende akterdekk med skipsdekk , beskyttet av stor vindskjerm i forkant og en pen heldekkende todelt kalesje (ny 2007 sist reparert 2018) er praktisk innredet med oversiktlig førerplass på st.b og et passasjersete/benk i forkant på b.b. Et praktisk pentry med smarte detaljer (skuffer og skap og SafeFlame kokeapparat med 2 kokeplater (lukket forbrenning) og vask er plassert på st. b.

En romslig sitte gruppe / U-sofa/benk med spisebord som enkelt kan omgjøres til behagelig solbenk og eventuelt ekstra soveplass, er plassert akterut (foran/over motoren).

Båtens utvendig treverk samt deler av innvendig treverk (skottplater av finer på toalett rommet) trenger oppgradering (lakken skaller av etc.). Noen timer med proffesjonell oppussing (sliping /pussing og påføring av ny olje/lakk), vil igjen kunne bringe båtens treverk tilbake til "ship-shape" stand.

Båtens er utstyrt med en kraftig og driftssikker 200 HK Volvo Penta AD41 sr.nr. 2204133528. Lokale merkeverksteder har sørget for jevnlig (ca. årlig – sist høsten 2018) kontroll og service av motor og drev, samt nødvendig bytte av slitedeler. Motoren som er koblet til et VP-290 DP drev er lettstartet og fungerer uten problemer. Motorens gangtimer kun ca. 1300. Dokumentasjon for utført service/rep. er tilgjengelig.

Båten som ligger i Eldøy båthavn på Stord (ca. 1,5 time med bil fra Bergen eller Haugesund) kan fremvises/prøvekjøres etter nærmere avtale.

HER ER DET BÅT FOR PENGENE - BØR SEES!

Utstyr

-Ekkolodd
-El. Engbo ankervinsj
-WC m/septiktank
-Varmtvannstank
-Dieselvarmer
-Safe Flame kokeapparat (2 plates lukket forbrenning)
-Pentry m/kjøleskap og vask
-El. lensepumpe
-Div. fendrer og tauverk.

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 136983547
Sist endret 28. jan. 2019 13:47
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.