SOLGT

Viksund 770

OPPGRADERT VIKSUND 770 COMBI - M/NYERE MOTOR

Pris 89 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Viksund
Modell
770
Årsmodell
1982
Lengde i cm
770 cm
Lengde i fot
25 fot
Bredde
265 cm
Dybde
65 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
SOLE MINI -44
Motortype
Innenbords
Motorstr.
44 hk
Maks fart
9 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
2 500 kg
Reg.nummer
TTA786
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvitt
Sitteplasser
6
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Velholdt og pen oppgradert Viksund 770 m/44 HK nyere Sole diesel (2008 mod.) selges for kunde. Båteier som kjøpte båten 2016 og har benyttet den til hobby-fiske, selger båten på grunn av sviktende hels.

Båten som er praktisk rigget for hobby-fiske og tur-bruk er utstyrt med et lukket overbygg forut med sove lugar med 2 benker og bord som kan omgjøres til soveplass for 2 + et romslig styrehus under en etter-montert stor hard-topp som også dekker utvendig manøverplass. Et praktisk toalettrom med WC (pumpetoalett) er plassert i forkant/under førerplass.

Båten har et romslig selvlensende akterdekk med motorkasse i forkant og dekksluker til lasterom med. Motorkassen er montert på skinner (smart løsning) for enkelt kunne skyves akterover, med god tilgang til motoren. En praktisk garn-binge er plassert helt akterut (ref. foto).

Båten er utstyrt med ny (2016 mod.) kraftig bensindrevet kraftblokk som er forsvarlig montert ved utvendig manøverplass.

Motoren er en driftssikker og SOLE MINNi-44 4 syl. diesel (2008 mod.) sr. 137420 som kun er kjørt ca. 1300 timer. Årlig service (bytte av olje og filter) er forsvarlig utført av båtvante båteiere (tidligere og nåværende). Motoren er startvillig og fungerer uten problemer.

Med romslig lukket overbygg, driftssikker kraftig nyere motor, kraftig varme/defroster, moderne farge ekkolodd /kartplotter, kraftig garn/line/teine-haler, inne/utvendig manøver kontroll og et romslig selvlensende akterdekk med solide rekker rundt, er båten velegnet for helårsbruk til fiske og tur-bruk.

Båten som ligger ved båteiers brygg på Vea (Karmøy utenfor Haugesund) kan fremvises og prøvekjøres etter nærmere avtale.

HER ER DET MYE VELHOLDT "HOBBY-SJARK" FOR PENGENE

Utstyr

Utstyr:
-Kraftig Raymarine ekkolodd/kartplotter (2016 mod.)
-Bensindrevet (Honda) kraftblokk
-Hydr. styring
-Kraftig defroster/varme
-12V – 230 V
-Opplegg for 230 V land-strøm
-Manøver/styring inne/ute
- El. DC/AC Invertet 12 V - 230 V
-Lugar m/soveplass for 2
-Eget toalettrom m/WC (pumpetoalett)
-Pentry med trykkvann og vask – 1-bluss gas (mobilt)
-100 ltr. drivstofftank
-Dregg m/kjetting og line
-Div. fendrer, tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 136624517
Sist endret 3. jan. 2019 12:46
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.