Utløpt

VELBYGGET OG PEN 29 FOT SEILBÅT TIL SALGS PÅ STORD

Pris 68 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Seilbåt/Motorseiler
Merke
Andre
Årsmodell
1981
Lengde i cm
884 cm
Lengde i fot
29 fot
Bredde
276 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yanmar 3YM20
Motortype
Innenbords
Motorstr.
20 hk
Maks fart
6 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
4 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
6
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

PEN OG VELBYGGET 29 FOT SEILBÅT "ONE-OFF" - TIL SALGS PÅ STORD

Båten selges for kunde, enken etter avdøde båteier, som selv konstruer og bygget båten, på sin fritid. Båten ble sjøsatt første gang ca. 1981, etter 2-3 års konstruksjon- og byggearbeid.

Båten er bygget i solid sandwich konstruksjon noe som sikrer en robust og velisolert, lun og tørr båt (lite/ingen kondens). Båten fremstår som svært profesjonelt bygget og utrustet.

Familiens "Båtprosjektet" var svært vellykket og den flotte seilbåten som fungerte uten kjente problemer, ble flittig benyttet til ferieturer og turer i nærmiljøet, samt til regattaseiling. Båten viste seg å ha gode seilegenskaper og har vunnet en rekke første-premier, i lokale seilregattaer.

Båten som har vært lite brukt de siste årene fremstår fortsatt som pen og velholdt, uten kjente skader.

Undervannskroget ble sist rengjort og bunnstoffet i 2015 og er nå "noe" begrodd (bør rengjøres og stoffes på ny).

Båtens romslige innredning er fagmessig ( finsnekker-kvalitet ) utført, pent og praktisk innredet, med soveplass for 5 personer. Innredningen under dekk av teak, samt pene benkeputer, er godt velholdt og uten skader, utover normal slitasje. Innredningen under dekk inneholder en sovelugar forut m/2 køyer, romslig salong med spisebord og 2 benker med soveplass for 2, samt en enkel stikk-køy i akterkant (under st.b. benk i cockpit).

I akterkanten av salongen finnes et pent pantry med kokeapparat (2-gass bluss), skap m/ vask og god skuffe/skapplass. Et pent innredet toalett -rom med WC og vask er plassert på b.b. side, ved utgangen til cockpit.

Motoren er en 8 år gammel velholdt 20 HK Yanmar 3YM20 (s.nr. E03945), plassert under cockpit med tilkomst via salongens akterskott (under leider til cockpit). Motoren som har vært lite brukt og fremstår som svært velholdt (tilnærmet som ny), er lettstartet, driftssikker og fungerer uten problemer.

Båten er utstyrt med en romslig cockpit akterut, med langsgående benker på begge sider og selvlensende dørk. Pen teak på benker og dørk. Nedgangen til salongen er dekke av pen spray-hood. Cockpit er beskyttet av en heldekkende pen kalesje, i god stand.

Båten styres fra cockpit, med en solid rorkult.

Seilføringen består av alm. mast på ca. 10 meter m/bom, storseil og rullefokk + spinnaker og genua m/bom. Båten er lett-seilt, kontroll av seilene kan enkelt utføres fra cockpit av en person. Seilene som er levert av den anerkjente svenske seilmakeren BODING, er i god stand.

Båten med sin romslige innredning med ståhøyde i salongen, er også velegnet som bo-båt (student hybel etc.).

Båten ligger i en lokal sikker båthavn (Eldøy) på Stord i Sunnhordaland (ca. midtveis mellon Bergen og Haugesund) hvor den kan fremvises og prøvekjøres. Eksisterende båtplass kan eventuelt følge båten, etter nærmer avtale med selger/båtforeningen.

DENNE BÅTEN BØR SEES - HER ER DET MYE VELVYGGET SEILBÅT BÅT FOR PENGENE

Utstyr

- Alm. mast m/bom
- Boding seil; Storseil, rullefokk, spinakker og genua m/bom
- Kompass
-Pantry m/ 2 gass bluss og vask
-Eget pent innredet toalettrom m/WC og vask
-5 soveplasser (sovelugar forut, benker i salong og stikk køy akterut)
-Anker med line
-Diverse tauverk
-Fendrer

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 129211080
Sist endret 17. nov. 2018 09:14
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.