SOLGT

Grand Banks 36

Grand Banks 36

Pris 590 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Grand Banks
Modell
36
Årsmodell
1973
Lengde i fot
36 fot
Bredde
386 cm
Dybde
120 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Ford Lehman
Motortype
Innenbords
Motorstr.
240 hk
Maks fart
10 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
11 000 kg
Reg.nummer
CBT876
Materiale
Tre
Farge
hvit
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Grand Banks 36

Stor og romslig båt med behagelig marsjfart. Enormt med plass og lagringsplass, brede dollbord som gir stor trygghet for å bevege seg rundt på båten nesten uansett vær.


Store deler av båten er pusset opp de siste årene. Følgende er av nyere dato: Nye dieseltanker og eksosslanger, Kjøleskap og komfyr. Ny 4KW Eber dieselvarmer med uttak i hele båten. Cutlesslagere er byttet, nye rekke og vindustrekk. Alle puter er omtrukket i alcantara, både i kabin og på flybridge. Alle madrasser. Nye toaletter på begge badene. Ny DAB radio, ny MOB alarm, ny 45 A batterilader. Taktrekk er nytt på bad, akterkabin og hovedkabin, forkabin og badet foran. Motorbukker er byttet, samme med alle oljekjølere. Ny varmeveksler. De fleste vinduene er nye. Mye finer er byttet ut. Samt en hel masse småting som ferskvannspumpe, ledlamper, lensepumpe etc. To nye 230 ah batterier i år.


To stykk Ford Lehman 2714E som har fått god pleie så lenge vi har hatt båten. 120 hk på hver motor. Båten har også en Westerbeke 5kW generator for 220V strøm. 36kg QCR anker foran og Ilas ankervinsj bak. 2 x ca 400 liter dieseltanker og 600 liter ferskvann. Septiktank for toalett i badet bak.


Båten er stort sett holdt original, bl.a. er de originale lanterne fortsatt på båten og i drift. Dette er en fantastisk båt for både helgeturer og lange ferieturer, men den er også enkel nok til å bruke på korte ettermiddagsturer og det er bare å lukke døren hvis været ikke er på sitt beste. Båten er utrolig lettkjørt, med to store propeller og hydraulisk gir så snur den om sin egen akse.


Vi har brukt båten om sommeren og gjort arbeid på den når den har ligget på land vinterstid. En mer omfattende beskrivelse av oppgraderinger og arbeid utført på båten finnes på www.grandbanks.no Der finnes også eierhistorikk fra båten var ny, samt noe bilder og historie fra Grand Banks verftet

Reklamasjonsrett ved kjøp fra privatperson

Normalt gjelder 2 års reklamasjonsfrist mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn det du hadde grunn til å forvente, basert på informasjon du har fått fra selger. Vær oppmerksom på at begge parter kan fraskrive seg reklamasjonsretten dersom dette er tydelig spesifisert i en kjøpekontrakt.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

1445 Drøbak

Annonseinformasjon

FINN-kode 126998548
Sist endret 5. aug. 2022 14:39

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.