SOLGT

Viksund

FERIEKLAR VIKSUND 880 - HELÅSBÅT

Pris 78 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Viksund
Årsmodell
1981
Lengde i cm
823 cm
Lengde i fot
27 fot
Bredde
290 cm
Dybde
105 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Ford SABB
Motorstr.
54 hk
Maks fart
7 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
3 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Beig
Sitteplasser
8
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Velutstyrt og spesielt velholdt utgave av Viksund 880 (lukket vestlandsbåt) fra 1982, selges for kunde, som har hatt båten i ca. 20 år. Båten selges p.g.a. kjøp av campingbil.

Båten som har vært lite brukt de siste årene og har normalt vært lagret på land i vinterhalvåret, er uten skader, utover normal slitasje. Gammelt bunnstoff ble fjernet av lokalt båtverksted ved sandblåsing i 2001 og undervannskroget ble deretter anti-pest behandlet, før ny primer og bunnstoff ble påført.

Båten som vesentlig har var benyttet til feriebruk i sommerhalvåret av familien (2 voksne + 3 barn) bærer preg av pent bruk og godt vedlikehold (original innredning/tekstiler er fortsatt svært pen).

En båtvant båteier med nødvendig teknisk innsikt har med "noe" assistanse fra venner og bekjente (maskinister etc.) sørget for årlig motorservice samt bytte av slitedeler etc. etter behov.

Båten som ble sjøsatt til årets sesong (etter å ha vært lagret på land siste 2 år), 12. juni, etter grundig "vårpuss", er nå "ferieklar" med bl.a nytt bunnstoff, nye anoder, 2 nye batterier og 2 nye skroggjennomføringer.

Båttypen som det er produsert svært mange av er vel anerkjent som den ideelle turbåt for hele familien, med svært komfortabel innvendig lukket boplass, romslig kabin m/ståhøyde + egen sovelugar for 4. Kabinen er praktisk og pent innredet med velutstyrt pentry m/2 platers Safe Flame kokeapparat (lukket parafinbrennere), kjøleskap, trykk vann etc. på st.b side og en romlig sittegruppe som kan omgjøres til 2 soveplasser, på b.b. side. I tillegg er det eget pent innredet toalettrom med vask og WC med el. kvern og septiktank på b.b. side i kabinen.

Med romslig akterdekk, utvendig oversiktlig førerplass,godt beskyttet av ny (kun brukt 1 sesong) heldekkende to-delt kalesje med høy bakvegg, kraftig Eberspacher diesel varmeapparat som sørger for tilstrekkelig varme, er båten velegnet for helårsbruk. Utstyrt med utvendig styring/manøverkontroll og selvlensende akterdekk er båten også ideell som hobby-fiskebåt.

Båten fremstår som en solid og trygg turbåt/kombibåt, uten skader (normal slitasje tatt i betraktning). Med unntak av utvendig "noe" slitt trefiner, (på sidene) som trenger kosmetisk vedlikehold (pussing og olje) og fører- og passasjerstoler er slitt og som vil bli byttet før salg (nye er bestilt), er utvendige benker på akterdekk etc. godt vedlikeholdt.

En driftssikker 54 HK Ford Sabb diesel (1980 mod. sr. nr. F414GR-38) er samvittighetsfylt vedlikeholdt av en båtvant båteier med nødvendig teknisk innsikt. Normale servicer (bytte av olje og filter etc.) er utført regelmessig og nødvendig utskifting av deler er gjennomført ved behov. Nødvendig assistanse/hjelp fra tekniske kyndige venner (maskinister etc.) er benyttet ved behov. Motoren er lettstartet og fungerer uten problemer. Motorens gangtid er ca. 2400 timer

Båten kan fremvises og prøvekjøres etter nærmere avtale i Nesse båthavn på Bømlo i Hordaland (ca. midtveis mellom Bergen og Haugesund), etter nærmere avtale.

HAR DU BEHOV FOR EN "FERIEKLAR" VELPRØVD, TRYGG OG SVÆRT ROMSLIG ALLVÆRS-BÅT, ER DETTE BÅTEN DU BØR SE NÆRMER PÅ. HER ER DET MYE TUR- OG HOBBy-FISKEBÅT FOR PENGENE.

Utstyr

-Kjøleskap Isotherm (2009)
-Safe Fame -Koke/varmeplate - 2 pl
-Ekkolodd
-Hycom VHF
-Romslig toaletrom m/Vask og WC el. kvern + septiktank
-Ny pen todelt kalesje med høy bakvegg
-Kraftig diesel varmluftvarme- apparat
-Kjøreskap
-Velutstyrt pent pantry m/vask og trykkvann
-Ny takluke til sovelugaren følger med
-Anker/dreg med line
-Fendree + div tauverk

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 122494076
Sist endret 11. jul. 2018 09:59
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.