SOLGT

Nidelv

NIDELV 725 SPORT - TIL SALGS PÅ STORD

Pris 399 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Daycruiser
Merke
Nidelv
Årsmodell
2002
Lengde i cm
735 cm
Lengde i fot
24 fot
Bredde
249 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Volvo Penta
Motortype
Innenbords
Motorstr.
260 hk
Maks fart
40 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
2 600 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
HVIT
Sitteplasser
6
Soveplasser
2
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde selges velholdt og pen Nidelv 725 2002 mod. med Volvo Penta 5.0 motor, 2006 mod. Båten som har vært har vært lagret utendørs i båthavn på Stord siden høsten 2016 selges, p.g.a. lite bruk og ønske om å bytte til en mindre båt, skjærgårdsjeep etc., bedre egnet for hobby fiske.

Skrog og drev som ble fagmessig klargjort/rengjort (høytrykkspylt etc.) for lagring på land høsten 2016, har vært godt beskyttet av havnepresenningen, frem til mai-18. Båteier har nå (mai-18)tatt båten i bruk etter å ha gjennomført en fagmessig ”vårpuss” med bl.a nytt bunnstoff, nye batterier, nye sink-anoder og smøring av drev + generell rengjøring/vask av båten.

Båteier som har hatt båten i ca. 6 år har sørget for at båten er godt vedlikeholde og fremstår som pen, uten skader utover normal slitasje. Nåværende eier har som har nødvendig teknisk bakgrunn har samvittighets fullt sørget for faglig preservering av båt og motor, inkl. fagmessig anti-korrosjons behandling av motorens kjølesystem (gjennomspyling med ferskvann etc.) i forbindelse med vinterlagring på land. Motoren er lettstartet og fungerer uten problemer.

Båtens opprinnelige motoren ble byttet ut (garantisak) med en ny tilsvarende 260 HK Volvo Penta 5.0 bensin V-8 motor 2004 mod., i 2006. Båtens Volvo Penta opprinnelige drev med duo prop stålpropeller er uten skader og fungerer uten problemer. Motorens time teller er byttet ut, beregnet total gangtid er under 600 timer. Hovedservice på motor og drev ble sist utført av lokalt båtverksted 2016 (dokumentasjon tilgjengelig).

Båtens Innredningen er svært pen og funksjonelt og har høstet ros i div. båttester, ref. vedlagte linker til båttester.

Forut er båten utstyrt med en lukket kabin med skyveluke og soveplass for to + et funksjonelt toalettrom med WC og vask. Den utvendige åpne plassen på akterdekket bak en effektiv vindskjerm er optimalt utnyttet med en velutstyrt og velplassert førerplass med et oversiktlig og velutstyrt instrumentbord, på st.b og et behagelig passasjer sete på b.b. En bred passasje på st.b side gir enkel tilkomst mellom for og akterkant av uteplassen, en todelt motorkasse bidrar positivt til en sikker passasje. En akterbenken (todelt lokket over motoren) og sidebenken på b.b. side utgjør en stor L-sofa.

Båtens solide og funksjonell badeplattform er integrert i skroget med en nedfellbar badeleider plassert under en luke i plattformen.

Båten kan fremvises i båthavn på Stord (henholdsvis ca. 1 og 2 timer fra Haugesund og Bergen), etter nærmere avtale.

HER ER DET MYE VELHOLDT BÅT FOR PENGENE - BÅTEIER ER ÅPEN FOR SERIØSE BUD.
Linker til omtale av Nidelv 725:

Nidelv.no - 725_Sport
www.nidelv.no/725_Sport/batmodell-10.html

725
www.batmagasinet.no/bladarkivet/nidelv-725-utmerker-seg

Utstyr

-GPS/ Kartplotter
-Duo prop drev m/rustfrie propeller
-Radio/CD
-Toalettrom m/WC og vask
-Pentry m/kokeappr. og vask
-Spisebord på akterdekk
-Solid badeplattform integrert i skroget m/ badeleider og dusjdusj
-Havne/opplagstrekk over uteplass (noe slitt- trenger vask)

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 121692083
Sist endret 23. aug. 2018 14:59
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.