SOLGT

Grimsøy

NY PRIS!!!! GRINSØY 33 - GEDIGEN TURBÅT OG TURISTFISKEBÅT ETC.

Pris 349 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Grimsøy
Årsmodell
1989
Lengde i cm
1015 cm
Lengde i fot
33 fot
Bredde
350 cm
Dybde
150 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
SOLE / HIDO
Motortype
Innenbords
Motorstr.
150 hk
Maks fart
8 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
9 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
12
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

For kunde (eier 1) selges robust kombi-båt, Grimsøy 33. Båteier som er bror til båtbygger (eieren av Grimsøy/Taule verftet) som har produserte de anerkjente Grimsøy/Taule båten fra tidlig i syttiårene, overtok båten etter at den først var brukt som utstillings båt på en fiskerimesse i Nord Norge, i 1989. Båten har deretter kun vært benyttet som familiens turbåt i en årrekke. Båten har tidvis vært forsvarlig vinterlagret på land.

P.g.a. en travel hverdag (eier driver et større bilverksted etc.) og andre prioriteringer har båten vært svært lite brukt de senere årene og har de siste 2 årene stått forsvarlig lagret, totalt tildekket med presenning, (ref. foto) med nødvendig lufting, på båteiers industritomt i Grimstad. En teknisk kyndig båteier har sørget for nødvendig vedlikehold av motor og øvrige utstyr under bruk, samt fagmessig konservering, inkl. jevnlig rotering av motor, under lagring på land. Innredningen, inkl. tekstiler er tørr og fin, uten tegn på fuktighet/kondens.

Båteier som bl.a. driver med billakkering har fagmessig slipt/rubbet ned skroget over vannlinjen og deretter sprøytelakkert dette med hardtop plastmaling + 2 lag med klarlakk, med et svært vellykket/pent resultatet.

Grimsøy/Taule båtene er anerkjente kvalitetsbåter som det gjennom årene er produsert svært mange av (de finnes i de fleste båthavner langs kysten), bl.a. som fiskebåter, i en rekke utgaver. Båtene er anerkjent for sine solide skrog og gode sjøegenskaper.

Med stort stort lukket overbygg, selvlensende dekk med ca. 60 cm solid skansekledning av glassfiber over fenderlist, med god passasje mellom overbygg og skansekledning/skrog på begge sider, med romslig selvlensende for- og akterdekk, med faste formstøpte benker, er båten velegnet til en rekke formål, bl.a turistfiske (rikelig plass for fiskere på begge sider av overbygg etc.). Båtens innvendige manøverkontroll er lett tilgjengelig fra utsiden av styrehuset, via et skyvevindu på st.s. Båten bør normalt kunne tilpasses for begrenset passasjertransport.

Innvendig er båten svært romslig med stort styrehus /dekksalong med sofagruppe m/spisebord + et velutstyrt pentry m/kokeappr. kjøleskap og vask. Forut er det egen lukket sovelugar. Et eget romslig toalettrom m/WC og vask, samt en romslig ”Captains cabin” m/dobbel køy + enkelt køy, er plassert under dekksalongen. Båtens gedigne innredning i solid teak, sammen med pene puter/ tekstiler er godt vedlikeholdt og ”oser” av kvalitet.

Motoren er en driftssikker og vel anerkjent 150 HK Sole / HIDO diesel motor m/hydr.gear (slureventil kan ettermonteres) som kun er kjørt ca, 1207 timer. En motorkyndig båteier har sørget for nødvendig motorservice og bytte av slitedeler, bl.a. bytte av eksosbend i 2014, samt jevnlig kontroll av dyser etc. Motoren er startvillig og fungerer uten problemer.

Båten er i øyeblikket totalt tildekket med presenning, ref. vedlagte foto. Av nevnte årsak er det begrenset tilgang for foto og kopier av eldre foto av båten på sjøen, av varierende kvalitet, er derfor benyttet.

Da båtens skrog er det samme som benyttes til Grimsøy/Taule sine anerkjente fiskesjarker kan også en ombygging av båten til en moderne fiske sjark være et være et gunstig alternativ.

Båten som er lagret på båteiers industritomt i Grimstad kan fremvises etter nærmere avtale.


HER FÅR EN MYE SOLID KVALITETS BÅT FOR PENGENE – VELEGNET FOR EN REKKE BRUKSOMRÅDER, EVENTUELT TIL OMBYGGING TIL COMBI-BÅT/SJARK.

Utstyr

-Baugpropell
- Hydr. gir (slureventil kan ettermonteres)
-Kraftig Wallas diesel varmeappr.
-Kraftig hydr. styring
-Tilkomst til manøverkontroll fra dekk
-Romslig pentry m/kokeappr. og stor vask + mye skapplass
-Romslig toalettrom m/ståhøyde- WC og vask
-Radio

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn S. Bremnes
Telefon
51 69 92 03
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4056 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 112881949
Sist endret 30. jan. 2018 22:39
Referanse ASBJØRN

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.