SOLGT

Westbas

NY PRIS !!!! WESTBAS 29 OFFSHORE - VELUTSTYRT KOMBIBÅT

Pris 798 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Cabincruiser
Merke
Westbas
Årsmodell
2005
Lengde i cm
884 cm
Lengde i fot
29 fot
Bredde
305 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
YANMR - 4LHA-DTP
Motortype
Innenbords
Motorstr.
184 hk
Maks fart
18 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
3 600 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
8
Soveplasser
6
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

NB! WESTBAS BÅT FOR VISNING I SANDEFJORD

Pen, skadefri og svært velholdt, "sjøsterk" kombibåt, Westbas 29 Offshore 2005 mod. med 184 HK Yanmar selges for kunde (eier nr. 2), som kjøpte båten fra Harstad Marina AS (Yanmar merkeforhandler) i 2016.

Båteier som ønsker å selge båten for å kjøpe en større båt, har eget verksted og lagringshall for båter og er anerkjent og bl.a. prisbelønnet for sin oppussing/rehablitering av båter. Båteier med bl.a. bakgrunn som hydraulikk/industri rørlegger, har selv montert en ny kraftig hydr. garn/teine-haler, samt sørget for at båten fortsatt fremstår i "Skip Shape" stand.

Båten var sist slipp for rengjøring og kontroll av undervannsskrog, inkl. bunnstoff og anoder, våren 2017. Alt var/er i utmerket stand.

Westbas som har vært produsert siden 1985 har vinterisolert skrog og er kjent for sine gode sjøegenskaper og smarte innredningsløsninger, av svært høye kvalitet. Ref. vedlagt link til båttester.

http://www.batmagasinet.no/bladarkivet/test-westbas-29-offshore-trygg-alderdom.

www.batmagasinet.no/bladarkivet/westbas-29

Motoren, 184 Yanmar LHA-DTP m/sluregir er godt vedlikeholdt og ble bl.a. kontroll og nødvendig ble utført av merkeforhandler i forbindelse med salg av båten i 2015. Senere service er utført av en teknisk kyndig båteier. Motoren som kun er kjørt ca. 1300 timer er lettstartet og fungere uten problemer.

Med stort selvlensende akterdekk (heldekkende todelt pen kalesje følger med), utstyrt med autopilot,radar og ekkolodd, kraftig ny Hydema 300 kg. kraftblokk, driftssikker motor med sluregear, rett propellaksel, insp. luke over propellen, solid kjøl med kraftig stilk og ror (godt beskyttet propell), utvendig/innvendig styre/manøver posisjon, lukket overbygg med romslig salong m/sittegruppe og spisebord (kan omgjøres til 2 ekstra soveplasser), velutstyrt pentry, kraftig dieselvarmer, egen sove lugar + "mini-kabin" med dobbel køy, romslig velutstyrt toalettrom m/WC vask og dusj, er båten den perfekte kombibåt. for fiske og fritidsbruk samt som ferie/turbåt for hele familien.

NB! Informativ el. brosjyre kan oversendes på forespørsel.

Båten kan fremvises i båteiers store båthall i Sandefjord, hvor båten er klargjort for vinterlagring og salg, etter nærmere avtale.

HER ER DET MYE BÅT FOR PENGENE - DENNE BÅTEN BØR SEES.

Utstyr

- Sluregear
- Kraftig Hydr. garn/teine/line haler (Hydema 300 kg.)
- VHF
- GPS/Kartplotter - Seiwa Explorer
- Furuno radar
- Kraftig diesel varmer
- Kraftig deftoster/varmeappr. fra kjølevann
- Wallas Safe Flame koerappr.
- Kjøleskap
- Opplegg for landstrøm
- Baugpropell
- Trimflaps
- Redningsflåte
- Radio/CD
- Flatskjerm TV
- DVD
- Kraftig El. styrt lyskaster
- Dusj på toalettrom og akterdekk
- Badeplattform m/leider
- Kalesje

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Asbjørn Bremnes
Mobil
92 85 70 04

Flatholmv. 34, 4098 Tananger

Annonseinformasjon

FINN-kode 110969353
Sist endret 21. jan. 2018 00:09
Referanse Asbjørn

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.