Trenger du bil, men synes det er stress å eie?

Bilabonnement gir samme frihet som å eie eller lease, men mer fleksibilitet. Det er kort bindingstid, og du har en fast månedspris som dekker alle bilutgifter, unntatt drivstoff, parkering og bompenger.

Se biler på abonnement

Noen biler på abonnement nå

Sjekk hele utvalget

Ofte stilte spørsmål

Bilabonnement passer for deg som trenger å ha bil, men som ikke ønsker bryderiet med bilhold og de økonomiske forpliktelsene ved å for eksempel eie eller lease. Du trenger kanskje ikke bil hele året? Eller ønsker du ulik bil sommer og vinter? Trenger du en ekstrabil for en periode, for eksempel i forbindelse med pendling eller familielogistikk? Eller er du bare usikker på hva slags bil du skal kjøpe? Bilabonnement gir deg fleksibilitet til å ta smarte valg.

Til forskjell fra leasing, trenger du ikke binde deg til bilabonnementet i flere år og det kreves heller ingen kapitalinnskudd. Månedsprisen på et bilabonnement inkluderer også mer enn ved leasing; forsikring, service, veihjelp, dekkskift,....

Nei. Til forskjell fra bildeling, er du den eneste som disponerer bilen og du har den tilgjengelig hele tiden gjennom abonnementsperioden. Når du abonnerer på bil trenger du derfor ikke å tenke på å reservere bilen eller at bilen må returneres til et fast sted. Du har bil i garasjen uten å eie bil!

Mange tilbydere har kun én måneds bindingstid, men dette kan variere og bør derfor sjekkes opp hos hver enkelt. Noen tilbydere opererer også med mulighet for å utvide bindingstiden i bytte mot lavere månedspris.

Ved første øyekast; kanskje litt. Men, husk at utgifter som drivstoff og bompenger kun utgjør en liten del av den totalen kostnaden ved å eie bil. I tillegg kommer forsikring, trafikkforsikringsavgift, service, veihjelp, dekkskift, dekkhotell og, størst av alle, verditapet. Alt dette slipper du å tenke på med bilabonnementet, der månedsprisen både er fast og uten skjulte kostnader. Også kan du bytte, pause eller avslutte på kort varsel (uten gebyr/ekstra kostnader).

Så lenge du vil! Abonnementet løper til du selv sier det opp.

Det varierer, så dette bør du sjekke med tilbyder, men normalt kan du få bil innen en uke fra bestilling.

Hos alle leverandørene er forsikringen en del av månedsprisen. Det er derfor ikke mulig å benytte egen forsikring. Normal slitasje er inkludert i månedsprisen og er ikke noe du vil bli belastet for ved tilbakelevering av bilen.
De fleste tilbyderne benytter NAFs vurdering av hva som vurderes som normal og unormal slitasje. NAF vurderes som den største uavhengige parten på takst av normal og unormal slitasje i Norge. Egenandelen ved skade varierer hos de ulike tilbyderne, så her bør du sjekke vilkårene for å vite hva som gjelder for ditt abonnement.