Dame med beina på bordet foran laptop

Nytt annonseprodukt: betal per klikk

Ønsker du flere henvendelser på annonsene dine? Med vårt nye annonseprodukt kan du drive trafikk til nettsiden din — og du betaler kun for klikkene du får.

Publisert 30. mars 2020 kl. 10.31

Et fleksibelt og målrettet produkt

“Torget Kost-per-klikk” er et effektbasert annonseprodukt fra FINN, der man kun betaler for klikkene, og som målrettes på valgfri kategori på. Her treffer du målgruppen din i kjøpsmodus.

Dette sier kundene våre om Kost-per-klikk

"Teleoutlet annonserer til vanlig på Torget. Med Kort-per-klikk kampanjen har vi hatt flere hundre prosent økning i henvisninger, som også gjenspeiles i omsetningen." Teleoutlet

"Vi har fått veldig gode svar på kort tid med Kost-per-klikk på FINN. Vi får inn relevant trafikk til en fair pris, samtidig som vi i større grad får muligheten til å optimere underveis."
Inzpero

"Vi har en utrolig høy CTR, altså hvor mange som ser kampanjen og som klikker videre inn til siden vår. Vi ser også en økning på 2-3 henvendelser mer per dag via Kost-per-klikk på FINN."
Norsk Schæferhundklubb

"KortreistVed lar kundene enkelt bestille, og få levert tørr og god lokalprodusert ved i hele landet. KortreistVed har hatt flerdobbelt vekst de siste årene, og annonsering på FINN og klikkbaserte annonser har vært en god markedsplass for oss. En kombinasjon av rubrikk og Kost-per-klikk produktet til FINN har de siste 2 månedene gitt oss en økning i ny trafikk med rundt 30 prosent, med en konverteringsrate på rundt 3,5 prosent."
KortreistVed

"Kost-per-klikk produktet har vært en helt enestående mulighet for oss å skaffe nye kunder på. Vi har fått mye mer trafikk inn på vår interiør-nettbutikk www.ksstyle.no. Det har vært verdt hver eneste krone.

Omsetningen har gått betydelig opp på netthandelen. I tillegg har vi brukt FINN for markedsføring av spabad Premiumbad, som er et nytt merke på markedet. Vi har fått mange nye henvendelser, og kundene tar kontakt med oss fra hele landet.

I tillegg til nye kunder, har vi opplevd veldig god oppfølging og fantastisk kundebehandling.

Vi kan anbefale alle å bruke FINN for markedsføring."
K&S Style

Start annonseringen i dag

Vil du også prøve Torget Kost-per-klikk? Alt vi trenger er tekst, bilde, logo, og nettsiden du ønsker å lede trafikken til.

Ta kontakt med Helene hos FINN torget, så hjelper hun deg i gang. Du når henne på helene.christensen.pfister@finn.no eller telefon 924 37 632.