Mann står på ski

God glid for ski i februar

“Ski” var det fjerde mest søkte ordet på FINN torget i februar i 2018. Sitter du med ski på lager du gjerne vil bli kvitt, kan det lønne seg å annonsere de på FINN akkurat nå.

Interesse hele sesongen

Vinterferien er rett rundt hjørnet og køene på veiene mot fjellet er milelange fredag ettermiddag. Kanskje finner noen ut at barna har vokst ut av fjorårets utstyr, mens andre kanskje blir bitt av basillen etter en helg på fjellet blant andre skientusiaster. Statistikk for søkeord hos FINN viser nemlig at av alle søk etter ski i løpet av i fjoråret, skjer en fjerdedel i februar.

- Selv om vinteren allerede er godt i gang, ser vi at brukerne våre er i kjøpsmodus langt inn i sesongen, sier produktdirektør for FINN torget, Kathrine Opshaug Bakke.

I dag er det under 150 annonser for nye ski til salgs fra forhandler på FINN torget. Det var over 600 000 søk innen kategorien ski i februar i fjor. Med andre ord er det nå du bør benytte deg av muligheten til å kvitte deg med restlageret før sesongen er over.

- Vi ser at antall søk etter ski daler ved overgangen mot mars, forteller Opshaug Bakke. Heldigvis tar det deg bare noen minutter å legge ut annonser for restlageret av ski på FINN torget.

Kom raskt i gang med annonseringen. Står du fast? Ta kontakt med vårt team på FINN torget på telefon 22 33 32 33 eller på e-post til annonsering-torget@finn.no.