Mann og dame ser på papirer i butikk

FINN torget hjelper bedrifter å skaffe kunder

Siden koronakrisen inntraff har mange bedrifter fått snudd hverdagen på hodet. Det er krevende tider for mange og usikkerheten er stor. Midt oppi dette opplever FINN torget stor trafikkvekst, og mange bedrifter får økt omsetning gjennom annonsering av sine varer der. Kanskje er FINN torget noe for din bedrift også?

Hver uke oppsøker millioner av nordmenn FINN torget for å la seg inspirere, søke informasjon eller kjøpe produkter og varer i en rekke kategorier. Alt fra elektronikk til interiør, sportsutstyr, klær og en rekke andre produkter går unna med annonsering på den populære markedsplassen. Gjennom koronakrisen har trafikken nådd nye høyder på FINN torget, og flere bedrifter har fått øynene opp for denne salgskanalen.

Ser muligheter gjennom vanskelige tider

Helene Christensen Pfister i FINN har daglig kontakt med bedrifter som annonserer på FINN torget, og hun merker at mange bedrifter ser muligheter de ikke så før gjennom tidene vi opplever akkurat nå.

- Det er ingen tvil om at koronakrisen har ført til endrede kjøpsvaner for forbrukerne der ute, og dette gjør seg utslag i at enda flere har fått opp øynene for FINN torget, fordi vi er en velfungerende markedsplass som kobler kjøpere og tilbydere sammen på en enkel måte.

  • Helene Christensen Pfister, merkevareansvarlig hos FINN torget

    Helene Christensen Pfister, merkevareansvarlig hos FINN torget

En rekke fordeler for annonsører

Noe av det unike med FINN torget er rekkevidden over hele Norge, og det store antallet potensielle kunder i kjøpsmodus.

- Med FINN torget får bedriftskundene våre mulighet til å treffe nye kunder. Vi er en viktig salgskanal både for nettbutikker og fysiske butikker som ser etter muligheter til å øke sin omsetning på en enkel og smidig måte.

Egen FINN-butikk med din logo

Bedrifter som annonserer på FINN torget får også mulighet til å lage sin egen seksjon som annonsør, hvor man ved bruk av egen logo og profilering av egne produkter får mulighet til å markedsføre seg mot et stort publikum i kjøpsmodus. Bedrifter kan redigere denne profilen i stor grad selv, eller de kan få hjelp av en av FINN torgets kunderådgivere.

Tett oppfølging av kunder som vil lykkes

- Vi brenner for å hjelpe bedriftskunder å lykkes med å nå sine mål. Daglig snakker vi med en lang rekke annonsører som ønsker tips og råd til hvordan de kan få mest mulig ut av annonsebudsjettet sitt, og vi hjelper annonsører med alt fra oppsett av annonser, til hvordan god bruk av tekst og bilder kan gjøre terskelen lavere for å få kunder til å kjøpe produktene deres. Du får god opplæring og mulighet til å delta på kurs, og vi sender deg nyhetsbrev jevnlig med siste nytt fra markedsplassen.

Full oversikt og kontroll underveis

Du får tilgang til annonsestatistikk som viser utvikling og effekt av annonsene dine, slik at du kan gjøre justeringer og legge annonsekronene der det gir mest effekt. Du styrer volum og trykk på egenhånd og er produktene dine sesongavhengige, er det selvsagt fullt mulig å endre annonsebudsjettet etter behov.

Slik kommer du enkelt i gang som annonsør

Helene og hennes kolleger i FINN har god og jevn pågang av nye annonsører fra hele Norge, men hjelper gjerne deg også med å lykkes.

- Det er spennende og givende å hjelpe nye annonsører med å oppdage FINN torget som salgskanal. Særlig i vanskelige tider for mange små- og mellomstore bedrifter, slik det er i dag. Vi hjelper både store og små annonsører med å komme i gang, og det er enklere enn man skulle tro. Alt vi trenger er å vite hvilke utfordringer annonsørene står overfor, og så blir vi enige om en plan for test av FINN torget som markedsplass. Deretter følger vi kunden så tett som de ønsker det selv, slik at alle forutsetninger er tilstede for å få økt omsetning på deres varer.

Kontakt oss for å komme i gang

Ønsker du å teste FINN torget som markedsplass for dine varer? Ta kontakt med Helene, så hjelper hun deg å komme i gang!

E-post: finn-innbutikk@finn.no
Telefon: 22 33 32 33