To damer ser på mobiltelefon

Et fleksibelt og målrettet produkt

FINN torget tiltrekker seg et stort publikum over hele Norge som har en ting til felles: de er i kjøpsmodus, eller i ferd med å bli det. Med Torget kost-per-klikk blir det enda enklere for annonsører å komme i kontakt med potensielle kunder.

Publisert 25. mai 2020 kl. 15.38

Torget Kost-per-klikk er et effektbasert annonseprodukt fra FINN, der man kun betaler for klikkene inn til nettsiden deres, og som målrettes på valgfri kategori. Her treffer du målgruppen din i kjøpsmodus.

Torget Kost-per-klikk gir mange annonsører god effekt og økt omsetning, takket være Torgets sterke posisjon blant nordmenn generelt, samt at man har god distribusjon og dekning i en rekke bransjer.

Fra bildekk og solbriller, til hagemøbler og klær

Det er et mangfold av bransjer og annonsører på Torget, og blant disse finner vi mange som er svært fornøyde med det nye annonseproduktet:

Erik Endresen jobber for FINN torget og har daglig kontakt med kunder som benytter “Torget kost-per-klikk”. Han forklarer her hvorfor dette er en attraktiv annonseløsning for mange kunder:

- Du betaler kun for klikkene og trafikken ledes til valgfri landingsside. Dette kan for eksempel være en lenke til FINN-annonsen din, egen nettbutikk, eller en kampanjeside. Det er også godt å vite at med vår målrettede plassering av annonsene dine, treffer du et relevant publikum i kjøpsmodus. Annonser kjøpes i valgfri kategori på FINN torgets over 300 ulike kategorier, og vises i søkeresultatet, i annonsene, og i anbefalingsstrømmen:

Produktet er fleksibelt. Du kan annonsere for produkter som for eksempel hvitevarer eller utstyr til bil, tjenester som bilvask eller reparasjon av elektronisk utstyr, eller for å bygge kjennskap til merkevaren din.

- Det gjelder å ha et bevisst forhold til hva annonseringen skal oppnå, så kan vi sammen med kunden lage en god plan for å nå disse målene, avslutter Erik Endresen hos FINN torget.

Start annonseringen i dag

Vil du også prøve Torget Kost-per-klikk? Alt vi trenger er tekst, bilde, logo - og nettsiden du ønsker å lede trafikken til.

Ta kontakt med Erik Endresen hos FINN torget, så hjelper han deg i gang. Du når han på erik@finn.no eller telefon 930 82 793.