Nye illustrasjoner Torget Søkeord copy

Hvor mange klipp trenger du?

Les våre kundescenarioer slik at du lettere kan finne en klippekortpakke som passer deg!

Lurer du på hvor mange klipp du trenger? Dine behov er ofte veldig individuelle avhengig av budsjett, antall produkter, typer produkter, sesong og lignende.

Annonser du legger i FINN-butikken din må ut på Torget for å nå publikum – frem fra butikkhyllene og ut i utstillingsvinduet, med andre ord! Når du publiserer en annonse som bedriftskunde på Torget, betyr det at du bruker ett klipp. Annonsen blir da publisert øverst i resultatlisten i din kategori.

Bruk klipp på annonser med produkter du alltid har på lager, bestselgere, populære sesongvarer og produkter du ønsker å bli kvitt kjapt. Husk også at du som bedriftskunde konkurrerer med svært mange privatkunder på Torget, så annonseløft er viktig for å være synlig!

Pris per annonse blir lavere jo større klippekortpakke du kjøper. Du kan kjøpe 100-, 300-, og 500 klipp – desto flere du har, desto mer synlighet får du på produktene du ønsker å vise frem!

Eksempel for 100 klipp: Du har 8 produkter som du ønsker å vise fram. Med 100 klipp til disposisjon har du muligheten til å løfte disse 8 produktene en gang per mnd i 12 mnd. (8 produkter x 1 annonseløft per mnd i 12 mnd = 96 klipp)

Eksempel for 300 klipp: Du har 12 produkter som du ønsker å vise fram. Med 300 klipp til disposisjon har du muligheten til å løfte disse 12 produktene ca. 2 ganger per mnd i 12 mnd. (12 produkter x 2 annonseløft per mnd i 12 mnd = 288 klipp)

Et lite dypdykk i klippekort-scenarioer

Klikk på hver av punktene under, så får du opp scenarioer per pakke.

* Når du bruker et klipp på et annonseløft, løftes annonsen øverst i resultatlisten. Den vil rykke nedover på listen etter hvert som andre annonser legges ut. Hvor lang tid det tar kommer helt an på hva slags produkt, hvilken kategori og (av og til) hvilken sesong det er. Dersom du for eksempel annonserer en grå sofa (en populær kategori), vil den kanskje ligge øverst bare i et par timer. Hvis du publiserer en annonse med et par ski, vil annonsen kanskje ligge øverst i et par timer i vintersesongen, mens den kan ligge mye lenger på topp i sommermånedene.