Ung kvinne får skjønnehetsbehandling på salong

STYLETIME salonger

Markedsføring og salongsystem for deg som driver frisør- eller skjønnhetssalong.

Publisert 6. juli 2020 kl. 11.06

Styletime er en del av FINN, og akkurat som FINN hjelper Styletime deg med å nå ut til nye kunder og bli mer synlig på nett.

Som partner av Styletime får du også det du trenger til en smart og effektiv salongdrift; markedsføring, online booking og kassesystem. Alt i ett — enkelt og rimelig system.

Nye kunder

Hver dag har Styletime.no tusenvis av besøkende som ønsker å bestille en frisør- eller skjønnhetsbehandling. En salongprofil på Styletime gjør deg synlig for disse kundene, slik at du får fylt opp kalenderen din og når ut til en helt ny kundegruppe på nett.

Salongsystem

Med Styletime sitt rimelige og brukervennlige salongsystem MinSalong får du online booking i alle dine kanaler og et digitalt kassesytem som er produkterklært hos Skatteetaten.

Da kan kundene dine enkelt bestille time hos deg på nett og du får full oversikt over salongdriften.

Hundrevis av salonger bruker Styletime. Her er noen av salongene sine erfaringer:

«Takket være Styletime er jeg fullbooket hver dag!»
Haider, Cutting Edge Barbershop, Oslo

«Salongsystemet MinSalong er også helt fantastisk å bruke! Veldig enkelt og lett å forstå! Jeg er rett og slett 100 prosent fornøyd.»
Eva Marie, Perfect Touch Hudpleie, Trondheim

«Selv om jeg nå har en stor kundebase vil jeg fortsatt være på Styletime, for det gir meg god markedsføring og mulighet til å legge ut kampanjer i roligere perioder.»
Joanna, Afrodite’s Beauty, Oslo