Foto: Skynesher/E+/Getty
Foto: Skynesher/E+/Getty

Videokurs: BFFT

Vil du ha nye låne- eller forsikringskunder? Lær hvordan du lykkes med bank-, finans- og forsikringstorgene (BFFT) på FINN!

Publisert 31. mai 2021 kl. 14.00

Nå har vi laget et helt nytt sertifiseringskurs i bank-, finans- og forsikringstorgene (BFFT). Kurset skal gi deg som tilbyr lån og forsikring på FINN, en unik mulighet til å optimalisere resultatene. Vi lærer deg å forstå hvordan BFFT fungerer ut til fingerspissene. Du får gode tips og råd til hvordan du kan vinne nye låne- eller forsikringskunder på FINN, og hvordan du skal sikre at du ikke faller ut av vurderingssettet når en forbruker skal velge bank eller forsikringsselskap.

Hvem passer kurset for?
Kurset passer for deg som jobber i bank eller forsikringsselskap, og som skal gi tilbud om lån, leasingavtaler eller forsikring til potensielle kunder på FINN.

Hva lærer du?
I dette kurset lærer du hvordan du bruker BFFT på best måte. Vi forklarer hvordan BFFT fungerer, og hvordan du skal lykkes med å oppnå gode resultater på BFFT.

Hvor lang tid tar det?
Regn med ca. 25 minutter. Du trenger ikke å gjennomføre hele kurset på en gang. Du kan håndplukke leksjon etter behov og etter hvor godt du kjenner BFFT fra før.

Hva koster det?
Ingenting! Kurset er et kostnadsfritt tilbud for alle bedriftskunder av Schibsted. Er du ikke kunde i dag? Les mer om fordelene og bli kunde her.

Hvordan går du i gang?
Første gang du logger inn, må du registrere deg som bruker. Merk at du ikke kan bruke Schibsted-kontoen din for å ta kurset. Dersom det er første gang du tar et kurs via Schibsted annonseskole, må du opprette ny bruker.

Når du har opprettet en egen kurskonto, registrerer systemet din kursutvikling, og sørger for at du får tilpasset faglig oppfølging.

Dette lærer du mer om på kurset

Nysgjerrig på kurset? Her er en smakebit!

Vår strategiske kundesjef, Anna Bjørkman Hæhre, gir deg en smakebit av hva du kan vente deg på BFFT-kurset.