Mann ser på dataskjerm med Schibsted annonseskole

Dette er Schibsted annonseskole

Vil du ha best mulig effekt av din annonsering? Med Schibsted annonseskole får du tilgang til digitale kurs som gjør din markedsføring i Schibsteds kanaler enda bedre. Tilbudet er helt kostnadsfritt for deg som kunde.

For oss er det viktig at du som kunde skal få de resultatene du ønsker med å annonsere hos oss. Og vi er helt sikre på at du er opptatt av å få drømmekandidaten til å søke på stillingen din, selge bilene dine raskest mulig, eller at det skal komme flest mulig interessenter på boligvisningen.

Våre kunder spør oss ofte om hvordan de kan få best mulig effekt av sine FINN-annonser, og derfor har vi laget Schibsted annonseskole, slik at vi kan lære deg alle de smarte tipsene for god annonsering.

Hva er Schibsted annonseskole?

  • Et kostnadsfritt kurstilbud for alle bedriftskunder av Schibsted
  • Digitale kurs som kan gjennomføres hvor og når du vil
  • Kurs innen temaer som stillingsannonsering, boligannonsering, og annonsering av kjøretøy


Slik kommer du i gang

Første gang du skal ta et kurs, starter du med å opprette en brukerprofil her. Etter registrering mottar du en e-post med lenke til innloggingssiden. Når du har logget inn kommer du til forsiden for Schibsted annonseskole, og der kan du velge mellom kurs i flere kategorier, blant annet annonsering av kjøretøy, rekruttering av ansatte, og eiendomsannonsering.

Lurer du på noe om Schibsted annonseskole? Ta kontakt med oss på sas@schibsted.com, så hjelper vi deg gjerne.

Lykke til med kursene!