Økonominyheter fra FINN på mobil

Økt trafikk til økonomisidene på FINN

FINN økonomi opplever en markant økning i trafikk og henvendelser til samarbeidspartnerne.

Du har kanskje sett at ikonet for Økonomi på forsiden av FINN.no har blitt merket med “Nyhet”? Etter at dette ble gjort i september 2019 har vi sett en formidabel økning i trafikk. Ikke bare har vi mer enn tredoblet trafikken, men i løpet av den første uken hadde vi en tredobling i antall søknader til våre samarbeidspartnere! Forsikringspakke har vært særlig populært blant brukerne våre.

Tjenesten har eksistert siden januar 2018, men har i liten grad blitt markedsført. Folk flest navigerer seg videre til markedene fra forsiden til FINN, så det er viktig å skape et ekstra blikkfang for nye tjenester. Og effekten vi har sett bekrefter at dette er en populær tjeneste.

Redaksjonell støtte til finansielle tjenester

Økonomisidene på FINN får også drahjelp av Penger.no som nå er overtatt av VG. Tjenesten har som formål å la forbrukere sjekke om de kan spare penger på boliglånet sitt ved at de fyller ut et skjema. Hvis man kommer dårlig ut i testen, lenkes det videre til FINN økonomi og muligheten for å søke refinansiering der.

I relevante artikler på VG.no og E24 inviteres brukerne til å være med på å bygge en tjeneste som er til det beste for fellesskapet.

  • Eksempel på markedsføring av Penger.no i artikkel på E24.no

    Eksempel på markedsføring av Penger.no i artikkel på E24.no

Pass på at du er tilstede på FINN økonomi for å oppleve den betydelige økningen i trafikk som vi nå forventer. Ønsker du mer informasjon om dine muligheter på FINN økonomi? Send oss en e-post på personligokonomi@finn.no så kontakter vi deg.