Image 3

Kost-per-klikk på FINN torget

Med Torget kost-per-klikk vises annonser til brukere som søker etter produkter i spesifikke kategorier. Du betaler kun for klikkene.

image-1

Relevant målstyring

Velg blant 300 søkekategorier på FINN torget basert på hva brukeren ser etter. Annonsene vises i søkeresultatet, på FINN annonsene, og i anbefalingsstrømmen.

Rapportering og tredjepartssporing

Se hvordan annonsene dine leverer i detaljerte rapporter. Du kan også legge til tredjepartssporing for å se effekten av kampanjer i andre systemer.

image-2
image-3

Enkel håndtering av annonser

Med Torget kost-per-klikk kan du enkelt laste opp og endre annonsemateriell selv. Alt du trenger er tekst, bilde, logo og nettsiden du ønsker å lede trafikken til.

Hva sier kundene?

image-2

“ Vi har en utrolig høy CTR, altså hvor mange som ser kampanjen og som klikker videre inn til siden vår. Vi ser også en økning på 2-3 henvendelser mer pr dag via “Torget Kost-per-klikk” på FINN.no.”
Norsk Schäferhund Klub

image-2

“ Vi har fått veldig gode svar på kort tid gjennom “Torget Kost-per-klikk” på FINN.no. Vi får inn relevant trafikk til en fair pris samtidig som vi i større grad får miligheten til å optimere underveis.”
Inzpero.no

image-2

“ Teleoutlet annonserer til vanlig på Torget. Med kost per klikk-kampanjen har vi hatt flere hundre prosent økning. En økning i henvisninger som også gjenspeiles i omsetningen.”
Teleoutlet.no

Norges største markedplass på nett


450 millioner søk
i året


7,3 millioner rubrikkannonser
legges ut hvert år

Group 3 Created with Sketch.


Over 600 000 unike brukere
i uken


7,37 timer brukt
per nordmann i 2019

Skap vekst med annonsering på Torget

Øk salget

Nå ut til kunder med kjøpsintensjon og interesse for dine produkter. Annonsen leder til ønsket landingsside, og du betaler kun for klikkene på annonsen.

visual 2 Created with Sketch.

Økt synlighet

Bli oppdaget blant lignende annonser på Torget. Annonsen blir synlig blant søkeresultatene, på rubrikken og i anbefalinger.

visual 3 Created with Sketch.

Kostnadeffektiv markedsføring

Du betaler kun for klikkene på din annonse og setter opp et ønsket kampanjebudsjett. Lær hva som funker i rapporteringen ,og optimaliser dine kampanjer i sanntid.