Header stor pakke

Stor pakke: Bolig til salgs

Stor pakke på FINN har som mål å være en oppdragsvinner! Med denne pakken har vi lagt vekt på økt merverdi for både boligselger og megler. Les mer om det beste vi har av løsninger og markedsføring.

Stor pakke er FINNs beste pakkeløsning for boligannonser og håndtering av boligsalg.

Stor pakke skjermer deg for forstyrrende reklame inne på din annonseside, gir deg tydelig profilering av meglerkjeden, meglerinnsikt og en solgtmodul som genererer flere leads. I tillegg får du ekstra effekt med Ukens bolig, Nabolagsprofil og mer, som i sum vil skape økt verdi!

Fremover skal vi bruke FINN-plattformen enda smartere for å skape merverdi og markedsvekst for våre kunder, brukere og FINN. I 2022 forenklet vi derfor produkttilbudet, hvor hensikten er enklere og tydeligere markedsføring av boliger og meglere.

Vi gikk fra å tilby en à la carte-meny til faste pakker, noe som bidrar til at meglere som tilbyr bredden av FINN-porteføljen skal oppleve dette som en oppdragsvinner. Pakkene og de nye løsningene er satt opp på bakgrunn av ønsker og tilbakemeldinger fra både meglerbransjen og forbrukere.

Hva inneholder Stor pakke for Bolig til salgs?

Med Stor pakke får du "Fremhevet annonse", "Ukens bolig", "Merkevareprofil", "Meglerinnsikt fra FINN" og øvrig verdi. Rett under her kan du lese om hver av dem!

Effektdokumentasjon: Én rapport for alt, oppdatert i sanntid!

Rapporten er tilgjengelig for alle boliger publisert på FINN. Den viser sanntidsinformasjon slik at du enkelt har tilgang til totaloversikt over trafikken inn til boligannonsen, samt at du kan følge med på hvordan en Blink-kampanje leverer. Du kan filtrere på perioder, og får høydepunktene vist på nøkkelkort. Rapporten er mobiltilpasset, slik at du kan sjekke den både hjemme på datamaskinen eller på farten.

Dersom annonsen er tilknyttet en Blink-kampanje, vil du få oversikt over hvor mange dager du har igjen, hvor mange klikk annonsen har fått som et resultat av Blink, og mer.

  • Effekt alle pakker

Ta gjerne kontakt med din kontaktperson i FINN eiendom for gjennomgang, spørsmål og priser vedrørende Stor pakke!*

*Valget av pakke for hele kjeden/kontoret kan kun bestemmes av hver enkelt kjede/kontor, og ikke av hver enkelt megler.

Bli en oppdragsvinner med Meglerinnsikt