Foto: Westend61 / Getty Images
Foto: Westend61 / Getty Images

Snart får boligannonsene oppdatert format og forhåndsvisning

I høst gjør vi noen smarte grep med annonsene på Bolig til salgs for å gjøre opplevelsen enda mer brukervennlig både for deg som megler, og for boligkjøpere.

Publisert 9. september 2022 kl. 8.22

Fra midten av september 2022 gjør vi noen visuelle og tekniske oppdateringer av både forhåndsvisning og annonser i markedet Bolig til salgs på FINN. Endringene vil etter hvert også skje for boligannonsene i de øvrige markedene, unntatt Nybygg. For en mer detaljert presentasjon av endringene, ta kontakt med din kundeansvarlig i FINN eiendom.

Endringene gjelder kun for web. For app vil endringene lanseres innen 1–2 måneder etter lansering på web.

Ny forhåndsvisning

For å gjøre det tydelig at det er en forhåndsvisning, vil det bli lagt på såkalte vannmerker med "Forhåndsvisning" bak innholdet. I tillegg vil det ligge en boks med forklarende tekst øverst i annonsen, slik at dette er det første man ser.

Link til ny forhåndsvisning i meglersystemene ble lagt ut i uke 35. Der kan dere se de nye visuelle endringene som vi planlegger å rulle ut i midten av september. Boligselger vil i denne overgangsperioden også kunne se den gamle forhåndsvisningen, via link i infoboksen øverst.

Visuelle endringer i FINN-annonsen

Dette er forbedringene