Dame på terrasse med folk i bakgrunnen

Ny prosjektannonse for nybygg lanseres snart

I løpet av første kvartal 2021 lanserer vi en helt ny prosjektannonse for nybygg på FINN. Sammen med Nybygg Kommer for salg får du nå et nytt og kraftig verktøy for å markedsføre prosjektet ditt fra planleggingsfase til siste enhet er solgt.

98 prosent av alle boliger som selges i Norge legges ut på FINN. Da vi spurte boligkjøpere om de vurderer å kjøpe nytt eller brukt, svarte de fleste at de vurderer begge deler (Eiendomsundersøkelsen 2020). For å forbedre og utvikle vårt tilbud til deg som annonserer nybygg på FINN, har det derfor vært viktig for oss å forstå viktige behov og drivere for valg av nybygg hos boligkjøpere. Like viktig har vært dialog med dere i bransjen, og hva dere mener skal til for å heve markedsplassen vår for nybygg.

Allerede i fjor lanserte vi annonsen Nybygg Kommer for salg, som på kort tid har rukket å bli en suksess. Nå følger vi opp med å lansere en helt ny prosjektannonse for nybygg, med brukervennlig design og en rekke nye funksjoner.

Her kan du lese mer om Nybygg Kommer for salg.

De to nye annonsene gjør det enklere for potensielle boligkjøpere å orientere seg, følge nybyggprosjekter, og melde sin interesse. Annonsene gir deg et bedre og mer fleksibelt verktøy for markedsføring av prosjekter — fra tiden før salgsstart til siste enhet i prosjektet er solgt.

  • To skjermer som viser utsnitt av annonsetypene Nybygg Kommer for salg og Nybygg Prosjekt

    Nybygg Kommer for salg: benyttes før salgsstart og før alle detaljer er på plass. Gi prosjektet ditt oppmerksomhet og samle interessenter for oppfølging. Nybygg Prosjekt: benyttes fra salgsstart og helt til siste enhet er solgt. Presenter detaljert informasjon om prosjektet og enhetene.

Den nye prosjektannonsen erstatter dagens annonse for prosjekter til salgs, og blir tilgjengelig for deg i FINN Admin og det flunkende nye bedriftssenteret for nybygg i løpet av første kvartal 2021. Vi jobber også med integrasjon mot megler-/fagsystemer. Nærmere lansering inviterer vi også til et digitalt kurs der dere vil lære mer om annonsene og få nyttige tips til hvordan dere bruker dem mest mulig effektivt. Du får mer informasjon om dette når kurset er klart for påmelding.

Her kan du lese mer om den nye prosjektannonsen, og se nye priser fra 2021

Vi er sikre på at du vil like den nye annonsen som lanseres om kort tid, og vi gleder oss til å se prosjektene dine i ny drakt. Vi håper også at du tar i bruk hele den kraften som ligger i de nye annonsene, og de mulighetene du nå har for markedsføring gjennom alle faser i prosjektet ditt.

Følg med i nyhetsbrevene våre for mer informasjon. Dersom du lurer på noe i mellomtiden kan du selvfølgelig snakke med din kontaktperson i FINN eiendom, eller kontakte oss på eiendomkoordinator@finn.no.