Mann lader El-bil

Lademulighet for elbil i boligannonser

Lademulighet er nå å finne i boligannonser på FINN eiendom. Både boligkjøpere og eiendomsmeglere har ønsket dette sterkt, og vi er glade for å kunne gjøre det enda litt enklere å omsette boliger som tilrettelegger for ladbare biler.

- Et tilvalg for å finne boliger med mulighet for lading av elbil, har faktisk vært mest ønsket av endringer på FINN eiendom, sier Lisbeth Hove Steffensen, Key Account Manager i FINN eiendom.

“Lademulighet” er nå å finne både som en fasilitet i boligannonser på “Bolig til salgs”, “Bolig til leie”, “Fritidsboliger” og “Nybygg”. Tilvalget finnes også som et filter på resultatsidene.

Alle meglersystemene er informert om endringen vi har gjort, og det tar nok ikke lang tid før dere kan krysse av for dette valget de gangene det er relevant for ditt boligsalg.

Norge i elbiltoppen

Ved starten av 2019 passerte vi 200 000 registrerte elbiler i Norge, og regner vi med ladbare hybrider er tallet enda høyere. Ingen andre land kjøper like mange elbiler i forhold til folketallet enn Norge.

- Da er det fint at vi følger denne trenden også i boligannonser, kommenterer Steffensen.

  • Lisbeth Hove Steffensen

    Lisbeth Hove Steffensen, Key Account Manager i FINN eiendom

Antallet ladestasjoner i Norge øker, så mulighet for lading mens man er på farten blir stadig bedre. Når det kommer til lading hjemme finnes det to alternativer; hjemmeladeboks eller vanlig stikkontakt. En hjemmeladeboks er en enkel, rask og sikrere måte for oppladning, mens det må tas forholdsregler ved bruk av stikkontakt. Per i dag skilles det ikke på disse to alternativene i boligannonsene på FINN eiendom.

- Det viktigste er at vi kan svare på behov hos både brukere og kunder, og vi ser at det nye tilvalget allerede er godt tatt imot, avslutter Steffensen.