Header medium pakke

Medium pakke: Bolig til salgs

Med Medium pakke får du tilgang til nye løsninger som skiller deg fra mengden! Medium pakke gir merverdi til både boligselger og megler med større annonse, ingen forstyrrende reklame, samt ekstra effekt.

Med Medium pakke på FINN får du større synlighet på FINN, både for deg som megler og for prospektet ditt.

Fremover skal vi bruke FINN-plattformen enda smartere for å skape merverdi og markedsvekst for våre kunder, brukere og FINN. I 2022 forenklet vi derfor produkttilbudet, hvor hensikten er enklere og tydeligere markedsføring av boliger og meglere.

Vi gikk fra å tilby en à la carte-meny til faste pakker, noe som bidrar til at meglere som tilbyr bredden av FINN-porteføljen skal oppleve dette som en oppdragsvinner. Pakkene og de nye løsningene er satt opp på bakgrunn av ønsker og tilbakemeldinger fra både meglerbransjen og forbrukere.

Hva inneholder Medium pakke?

Med Medium pakke får du "Fremhevet annonse", "Ukens bolig" og øvrig verdi. Rett under her kan du lese om hver av dem!

Effektdokumentasjon: Én rapport for alt, oppdatert i sanntid!

Rapporten er tilgjengelig for alle boliger publisert på FINN. Den viser sanntidsinformasjon slik at du enkelt har tilgang til totaloversikt over trafikken inn til boligannonsen, samt at du kan følge med på hvordan en Blink-kampanje leverer. Du kan filtrere på perioder, og får høydepunktene vist på nøkkelkort. Rapporten er mobiltilpasset, slik at du kan sjekke den både hjemme på datamaskinen eller på farten.

Dersom annonsen er tilknyttet en Blink-kampanje, vil du få oversikt over hvor mange dager du har igjen, hvor mange klikk annonsen har fått som et resultat av Blink, og mer.

  • Effekt alle pakker

Ta kontakt med din kontaktperson i FINN eiendom for gjennomgang, spørsmål og priser vedrørende Medium pakke!*

*Valget av pakke for kjeden/kontoret kan kun bestemmes av hver enkelt kjede/kontor, og ikke av hver enkelt megler.