Header liten pakke

Liten pakke: Bolig til salgs

Dette er vår grunnpakke - men fremdeles like god! Med Liten pakke treffer du potensielt 3,1 millioner boligkjøpere. Dette er en solid inngangsbillett for annonsering på FINN eiendom!

Liten pakke for Bolig til salgs fra FINN er inngangsbilletten du trenger for å gjøre boligen tilgjengelig for 3,1 millioner potensielle interessenter!

Her vil annonsen vises med den lille annonsestørrelsen du allerede kjenner så godt.

Vi går fra å tilby en à la carte-meny til faste pakker. Målet er å bidra til at meglere som tilbyr bredden av FINN-porteføljen skal oppleve dette som en oppdragsvinner. Pakkene og de nye løsningene er satt sammen basert på ønsker og tilbakemeldinger fra både meglerbransjen og forbrukere.

  • Liten pakke annonse

Liten pakke gir automatisk varsling til høyrelevante grupper, samt annonsestatistikk. Ved siden av pakkene kan du fortsatt kjøpe produkter for ekstra effekt, slik som Blink, Ukens bolig og Fornying av annonsen.

Effektdokumentasjon: Én rapport for alt, oppdatert i sanntid!

Rapporten er tilgjengelig for alle boliger publisert på FINN. Den viser sanntidsinformasjon slik at du enkelt har tilgang til totaloversikt over trafikken inn til boligannonsen, samt at du kan følge med på hvordan en Blink-kampanje leverer. Du kan filtrere på perioder, og får høydepunktene vist på nøkkelkort. Rapporten er mobiltilpasset, slik at du kan sjekke den både hjemme på datamaskinen eller på farten.

Dersom annonsen er tilknyttet en Blink-kampanje, vil du få oversikt over hvor mange dager du har igjen, hvor mange klikk annonsen har fått som et resultat av Blink, og mer.

  • Effekt alle pakker

Ta kontakt med din kontaktperson i FINN dersom du ønsker en gjennomgang, er nysgjerrig på priser og eller har spørsmål vedrørende Liten pakke!*

*Valget av pakke kan kun bestemmes av hver enkelt kjede/kontor, og ikke av hver enkelt megler.
** Fra og med første kvartal 2024 kan alle annonsører, inkludert meglere og banker, annonsere i de faste reklameplasseringene på annonsesiden med Liten pakke.