Prisene alle snakker om!

WATERLUX RUND 90x90 - Dusjkabinett / Dusj - Silikonfri, superenkel å montere!

Til salgs
6 990 kr
Waterlux silikonfri dusjkabinett leveres i forskjellige størrelser i både klare/blanke frontglass med frostede bakvegger, og i sotet/farget glass.

Avbildet modell er Waterlux 90x90 i høyde 200 cm med sotet/farget glass.
(kan også leveres i lavere høyde, 180 cm, for de med lav takhøyde)

Rask levering!

Mestselgende i Norge! Superenkel å montere! Avtagbart frontpanel! Trenger ikke å bruke silikon! Nesten ikke noe skruing! Høy kvalitet! Testet og godkjent av SINTEF!

Alle våre dusjkabinett av høyeste kvalitet. Her er benyttet materiale av ypperste klasse, da de er bygget opp i armert sanitær akryl, herdet glass m/tykkelse 4 mm og rammeverk i krom lakkert aluminium.

Tekniske spesifikasjoner:
- Enkel og rask montering
- 100% Silikonfri dusj
- 2 skyvedører
- 4 mm herdet sotet glass
- Dusjhode m/slange. Med høydejustering.
- Krom lakkerte aluminiumsprofiler
- 4 hjul per dør
- Avløpsventil
- Avløpslange 60 cm
- Avtagbar frontpanel i aluminium

Tilbehør/ekstrautstyr:
- Termostatstyrt blandebatteri SINTEF Godkjent. Pris kr. 990,- (se bildet i annonsen)
- Varmt og kaldt vann á 120 cm, standard tilkobling 1/2'' SINTEF Godkjent. Pris kr. 490,- (se bildet i annonsen)

Produktinformasjon:
Produkttype: Dusjkabinett, silikonfri
Materiale: Sanitærakryl, glassfiberarmert polyester, rustfritt stål, 4 mm herdet sotet glass, krom lakkerte aluminiumsprofiler
Vekt: 102 kg
Tot. kubikk m: 0.52
Kolli: 3 stk

Tilførsel:
- Ingen strøm
- Varmt og kaldt vann standard tilkobling 1/2''
Tilstand Ny

Generell info

Sparmax AS er et heleid norsk selskap, etablert sommeren 2005 med avdelinger over hele Skandinavia. Vår butikk ligger på Østlandet i Hønefoss, bare 50 minutter fra Oslo.

Mange tar turen til Hønefoss for å handle i vår butikk. Opplev det store utvalget til landets beste priser.

Sparmax har vokst seg frem til å bli Norges største netthandel innen kapitalvarer til hjemmet, og satser på å være best på både pris og kvalitet innen baderomsprodukter, hagemøbler, seng & madrasser og velværeprodukter.

Vi har et bredt utvalgt innen baderomsprodukter og er markedsledende innen badekar, boblebad, steamdusj, dusjløsninger, baderomsmøbler, sofa og senger. Til hagen leverer vi hagemøbler i rotting, utendørs massasjebad fra den kjente amerkanske produsenten CalderaSpas, grillhytter og mye annet spennende. Vi satser stort på senger og madrasser og har en stor utstiling i vårt varehus i Hønefoss. Et gigantisk lager på over 12 000 m2 ligger rett ved siden av butikken. Mange tar med tilhenger og varebil slik at man får med seg varene hjem med en gang. Vi låner ut henger til dem som ønsker det, og sender mye varer med vår samarbeidspartner Bring for dem som ønsker varen levert hjem på døren.

Vi har salg, service og leveranse over hele landet, og omsetter i Norge og Sverige til sammen årlig for godt over 100 millioner norske kroner.

Suksessen kommer av en god infrastrukt med et daglig intens fokus på å presse prisene ned til landets laveste priser på kvalitetsprodukter. I tillegg til lave priser gir vi deg tryggheten med markedsledende 10 års materialgaranti. Gode garantier er noe vi jobber med i hele vårt sortiment.

Kombinasjonen mellom pris, kvalitet, og det faktum at det meste er lagerført til enhver tid gjør oss unike da du ikke trenger å vente på levering av ditt nye produkt.

Åpningstider, varehus Hønefoss:
Se hjemmeside www.sparmax.no

Verkstedveien 48, 3516 Hønefoss

Annonseinformasjon

FINN-kode 99817659
Sist endret 17. mar. 2019 20:05

Rapporter annonse