Pascal festdrakt / bunad til dame grå str.34-52

Til salgs
4 999 kr
Nydelig sølvgrå festdrakt / bunad til damer fra norske Pascal.
Dette er en nydelig festdrakt som har mange flotte detaljer og broderier. 60% ull og 40% polyester. Festdrakten har lekkert brokademønster på vesten med sort velourkant.

Justerebar skinnbelte med metallspenne i bunadsmønster.

Bunadsbroderingen på stakken er ikke bare foran men rundt hele. Svart velourkant nederst.

Hvit bunadsskjorte i kraftig bomullstoff med bunadsmønster med plass til å feste på søljer hvis man ønsker det. Med mansjettknapper. Bunadskjorte og mansjettknappene er inkludert i prisen.

Denne festdrakten finnes det kun et lite antall av, så her kan du få en unik festdrakt som ikke alle har. Flott kvalitet til fantastisk pris!

Matchende Pascal bunadsveske og cape kan kjøpes separat.

For kvinner over 178cm tilbyr vi også å skreddersy for å tilpasse lengden mot et tillegg i prisen. Ta kontakt for pris og leveringstid på dette.

En Pascal oppbevaringspose og kleshenger til festdrakten følger også med.

Denne festdrakten passer til damer i alle aldre men også til konfirmater. Str. 34/36 er en fin konfirmatstørrelse da denne passer til jenter mellom 160-175 cm høy.

Vakker festdrakt i flott kvalitet som kan gå i arv.

Materiale:
60% ull, 40% polyester
Skjorte i 100% bomull

Denne finnes i fire farger /grå, blå ,lilla og rød) i str. 34-52

Se utvalget på www.pascalwear.no
Tilstand Ny

Generell info

Vi har drevet med design av penklær til barn siden 2006. Vi er stolte av vårt norske barnemerke Pascal som selges i barnebutikker over hele Norge. Vi har showroom på Sandvika i Bærum. Her kan kunder komme og prøve klærne.

Vi har spesialisert oss på penklær, festantrekk og tilbehør for barn 0-18 år. Penklær til bursdag, dåp, selskaper, jul, konfirmasjon og andre festlige anledninger. Og festdrakter til både barn og voksne. Klærne er av flott kvalitet så de kan arves og brukes av flere barn.

Hamang Terrasse 61, 1336 Sandvika

Annonseinformasjon

FINN-kode 99569088
Sist endret 30. aug. 2020 20:12

Rapporter annonse