STRAND STILLAS, Rullestillas 21

Til salgs
16 467 kr
Våre rullestillas er basert på vanlig lettstillas, som er utstyrt med et kraftig understell med hjul. Stillaset blir meget stabilt, og er godt egnet for arbeid på fasader både innendørs og utendørs. For frittstående stillas, for eksempel til arbeid på himlinger, monteres rekkverk på både inn og utside av stillaset.

STRAND STILLAS, er et aluminiumstillas beregnet for profesjonell bruk på større og mindre jobber innen bygg og anlegg. Eksempelvis nybygg, rehabilitering, fasadearbeid, takarbeid, malingsarbeid osv. Stillaset er typegodkjent av Arbeidstilsynet i stillasklasse 3, dvs 200 kg/kvm (Typegodkjenningsnr 50/14). Og har alle nødvendige sertifikater for omsetning og bruk i Norge.
Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker, som leveres komplett med alle monteringsdetaljer. Stillas kan selvsagt også bestilles i store ,eller små egendefinerte kvanta alt etter behov. Kontakt oss for tilbud, eller handle enkelt og greit i vår nettbutikk, der vi tilbyr det meste av stillas og tilbehør.
De fleste komponentene i STRAND STILLAS er av aluminium, og derfor mye lettere å håndtere enn tilsvarende komponenter av stål. For eksempel veier en vertikalramme av aluminium kun ca 8,6 kg, kontra en vertikalramme i stål som veier hele 18,8 kg.
Våre doble rekkverk av aluminium, med innebygde skråstag, gjør monteringen enkel og sikker, samt at stillaset blir ekstra stabilt. Stillasgulv leveres som standard med sklisikker vannfast plywood, men er også tilgjengelig i kompositt og hel aluminium.
Lettfattelig monteringsanvisning på Norsk ligger på våre nettsider.
STRAND STILLAS har modulmål 3,07 m, og er derfor kompatibelt med de fleste andre stillassystemer. Spør oss gjerne om du har et stillas som du ønsker å kompletere, men er usikker på om det passer med STRAND STILLAS.


Rullestillas 21 inneholder :

4 Alu-vertikalramme 2,0 x 0,73 m
2 Enderekkverk 0,73 m
3 Alu-rekkverk 3,07 m
2 Diagonal 3,07 x 2,0 m
2 Veggfester 0,55 m
4 Endesparkebord 0,73 m
2 Sparkebord 3,07 m
2 Alu-rekkverkstøtte H
1 Stillasgulv plywood 3,07 x 0,61 m
2 Stillasgulv plywood m/stige 3,07 x 0,61 m
12 Låsesplint for rammer
2 Standardkobling ( til veggfester )
2 Øyebolt
4 Stillashjul ( justering 0,25 - 0,85 m )
2 Bjelke til rullestillas 2,05 m
2 Horisontalstag til rullestillas 3,07 m
1 Horisontaldiagonal til rullestillas 3,07 m

Pris eks.mva : 16 467 Kr
Pris inkl.mva: 20 584 Kr

Ved handel i vår nettbutikk har vi flere betalingsalternativer: Faktura med 14 dg forfall, delbetaling, eller betaling med kort.
Til firmakunder tilbyr vi også leasing fra SG-Finans AS.
Tilstand Ny

Generell info

Hos oss i Strand Stillas AS, kan du gjøre en trygg og god stillashandel. Bedriften ble etablert i 2002. Siden den gang har vi drevet med salg, utleie og montering av stillaser.
Med lang erfaring innen stillasbygging, på alle slags jobber innen bygg og anlegg, industri og skipsverft, mener vi at vi har den erfaring og kunnskap som skal til for å gi deg de rette anbefalingene til valg av stillas.

Våre stillaser holder høy kvalitet, og er sammenlignet med stillaser av tilsvarende kvalitet, rimeligere i innkjøp. Vi legger stor vekt på å levere omgående etter bestilling, og har derfor alltid store mengder stillas på lager. Våre fraktavtaler er gode, og vi leverer stillas til gunstige priser over hele landet !

Kontakt oss for en uforpliktende stillasprat !

Strand, 6143 Fiskå

Annonseinformasjon

FINN-kode 97684970
Sist endret 22. mai 2020 11:51

Rapporter annonse