NYE Rammy Snøfreser Til ATV - FINSK KVALITET! B&S MOTOR

Til salgs
41 900 kr
PRIS INKL.MVA!
VI SENDER OVER HELE NORGE!

Dette er den nye modellen med EL-start og el-justeringer, samt 306cc B&S motor. Kan også leveres med sidebreddere til 140cm bredde for + 3500,- eller i pro-modell med enda større motor - hele 420cc

Rammy snøfreser 120 ATV er en kvikk og effektiv snøfres for din ATV. Med denne maskinen kan du raskt fullføre alt snøarbeid. Snøfresen er egnet for små hager og lange innkjørsler. Rammy ATV snøfres er lettvekts og kompakt, slik at din ATV opprettholder sin manøvreringsevne og offroad prestasjon. Snøfresen fungerer også i våt snø. Snøfresen har egen motor.

Med sin justerbare ramme er denne snøfresen egnet til nærmest alle 4x4 ATV-er. Hvis SENTERMONTERINGSSETTET er på bunnen av din ATV kan Rammy brukes med eksisterende festemidler. Hvis du trenger disse (inngår ikke i leveransen) kan vi tilby dette.

Snøfresen kan også festes med LÅSEKROK 16-19 mm. (tilbehør).
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-20. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 7, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 7, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 96959239
Sist endret 22. sep. 2020 08:13

Rapporter annonse