KAMPANJE PÅ NYE RAYMARINE AXIOM KARTPLOTTER / REALVISION 3D EKKOLODD

Til salgs
9 990 kr
NYHET.! RAYMARINE AXIOM KARTPLOTTER / REALVISION 3D EKKOLODD

Raymarine AXIOM - et kraftig, nytt multifunksjonsnavigasjonssystem fra Raymarine. Axiom er utstyrt med innebygd RealVision 3D-ekkolodd, det splitter nye operativsystemet LightHouse 3 og superrask firekjernersytelse. Nå får du en helt ny opplevelse på vannet.

KAMPANJEPRISER FRA KR 9990,-

Raymarine AXIOM levers som;

Kartplotter med 7, 9, og 12,1" skjerm

Kartplotter / CHIRP - DownVision Ekkolodd med 7" skjerm

Kartplotter / RealVision 3D Ekkolodd med 7, 9, og 12,1" skjerm

Kontakt oss for pakkepriser med Giver for ekkolodd, Kart, Radar, AIS mm.

Axiom kan utvides med nye funksjoner etter hvert som du får behov for det. Den støtter hele utvalget av Raymarine-tilbehør, inkludert Quantum-radar, CHIRP-ekkolodd, termiske FLIR-kameraer, integrert lyd, instrumenter, kameraer og Evolution autopiloten. Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling kommer som standard og gjør det mulig å bruke de nyeste Raymarine-appene for nettbrett og smarttelefoner.

Axiom inkluderer monteringsbrakett, sett for innfelt montering, nødvendig monteringsmateriell, multikabel spenning/data og monterinsanvisning.

Det nye operativsystemet LightHouse 3 er raskt, lett å tilpasse og lett å lære. Det er lett å tilpasse skjermoppsettet og funksjoner tilpasset dine ønsker og behov

Robust glasskjerm som er optimalisert for innfelt montering eller montering på brakett. Slank konstruksjon uten knapper med touch-aktivert AV/PÅ

Støtter de beste kartene fra Navionics og LightHouse Raster og vektorkart som er hentet fra ledende kartprodusenter som NV Digital, Blue Latitude og andre

VI ER RAYMARINE SERVICEFORHANDLER; Å kjøpe gjennom en serviceforhandler gir deg god trygghet på at varene kommer fra godkjent norsk importør samt at du hele tiden er garantert god oppfølging hvis noe skulle skje med din Raymarine installasjon.
Tilstand Ny

Generell info

MjøsService AS er innlandets største leverandør av elektronikk for jakt, fiske og fritidsbåt. Vi samarbeider med Norges ledende importører, og kan tilby deg det beste utstyret som finnes på markedet. Lang erfaring garanterer for fagkunnskap og trygghet. Spør oss gjerne om montering av utstyr.

MJØSSERVICE AS - FAGHANDEL MED LAVE PRISER PÅ ELEKTRONIKK.!

TRYGG NETTHANDEL PÅ WWW.MJOSSERVICE.NO

POSTPAKKER SENDES OVER HELE LANDET

2801 Gjøvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 96892237
Sist endret 29. des. 2018 16:39

Rapporter annonse