Hasle 530 Classic

Til salgs
8 490 kr
NOEN FÅ PÅ LAGER NÅ

Hasle 530 Classic har vært solgt siden 1982, og i løpet av disse 25 årene har det blitt laget ca. 25000 kanoer. Dette er uten tvil den mest solgte kanoen på det norske markedet. Kanoen har vist seg å være ekstremt solid og den tåler tøff behandling.

Kanoen har vært solgt til private personer, speidere, campingplasser, skoler og kommuner. Den egner seg til bruk i sjøen, innlandsvann og rolige elver. Dette er en allround kano som passer stort sett de fleste kanointeresserte. Den er ikke ekstrem på noen måte, og den har den gamle gode tradisjonelle kanofasongen ved at den går tydelig opp foran og bak, slik de aller fleste forventer at en kano skal se ut.

Mykplastens egenskaper er utnyttet maksimalt, og i tillegg til den slagsterke plasten er den bygget i sandwich- konstruksjon, hvilket gjør at den fremstår som en meget stiv båt samtidig som vekten reduseres. Hovedavstivningen i tverretningen og lengderetning er ivaretatt gjennom båtens konstruksjon. Setene er festet i esingen i toppen av båten samtidig som underkant av stetene har en vertikalstøtte som går ned til en langsgående aluminiumskinne i bunnen av båten..

Vi fører aluminiumskanoer fra Linder, der lite vedligehold og høy styrke er de store fordelene.


Vi sender over hele Norge.Be om pris levert på din adresse
Tilstand Ny

Kvenildmyra 3, 7093 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 95769082
Sist endret 3. okt. 2020 13:31

Rapporter annonse