Hilltip Mobil Høytrykkvasker / Høytrykkspyler/ Trykkvasker

Til salgs
HØYTRYKKSVASKER
Disse allsidige og mobile høytrykksvaskerne er laget for bruk på pickup, tilhengere, i varebiler, traktorer og annet lignende utstyr. Deres brede anvendelsesområder gjør det mulig å vaske/sprøyte hager, graffiti, fortau, trapper, tak, maskiner, anlegg etc. Inkluderer 20m slangespole og har elektrisk start. Høytrykksspyleren kan leveres med vanntank fra 350-1000L, men også med ekstra tank om det er behov for større kapasitet.

VARMTVANNS-HØYTRYKKVASKER
Varmvanns-høytrykkvaskeren er designet for optimal effektivitet når du rengjør tøffe områder. Det er den perfekte enheten for fjerning av smuss, fett, olje, etc. og oppløsning av slam og isblokkering i rør.
Denne leveres med 500L vanntank og 35m slangespole som standard.

Vi kan nå også levere ekstra-/tilleggsutstyr til disse spylerne,
bl.a forlengelseslanger, ulike dyser, filtre, koblinger, ulike spylehåndtak, enkel lanse, dobbel lanse, bevegelig lanse, kloakkrengjøringsslange og "slamsuger". Nytt i år er ulike lanser for ugressfjerning (Weed control)
Spør oss, og vi hjelper deg!
Tilstand Ny

Generell info

Vest Brøyteutstyr AS holder til i Os i Hordaland og er leverandør av utstyr til brøyting, strøing, salting og kosting. Norske forhold krever skikkelig utstyr hos oss får du det du trenger for å få ryddet opp!

For mer informasjon om våre produkter, besøk vår hjemmeside, facebook/instagram eller kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Tømmernes 47, 5212 Søfteland

Annonseinformasjon

FINN-kode 95400977
Sist endret 6. jun. 2019 13:52

Rapporter annonse