Gressklipper / Grovklipper til ATV - INKL.MVA!

Til salgs
19 990 kr
Vi sender i hele Norge! RImelig frakt hjem på dør!


Gressklipper med rotorklipper til ATV. Noen hakk finere arbeid enn vår beitepusser til ATV. Høydejustering fra 2,5cm - 25cm.

Robust konstruksjon som tåler mye juling. Perfekt til bruk etter at man har kjørt over med beitepusser, eller på områder man ellers ville kjørt hagetraktor eller større gressklippere.

Maskinen klipper hele 115cm bredt, og er levert med et kraftig motoraggregat på 360cc og 15HK!

Gressklipperen har EL-start og veier 183kg i bruk. Tankkapasitet på 16 liter.

Vi sender over hele landet!


OBS! Maskinen er i gul farge med rød tank. Leveres med standard kulekoblingsdrag.

Søkeord: Beitepusser, beite, pusser, greskklipper ATV, ATV klipper, gressklipper, grovklipper, krattknuser, krattklipper, atv utstyr, atv tilbehør
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-20. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 7, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 7, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 94666580
Sist endret 28. apr. 2019 20:01

Rapporter annonse