Gebe Bensindrevet Vannpumpe / HØY KAPASITET 500 L/MIN

Til salgs
2 490 kr
Motordrevet vannings-/og lensepumpe for hus, hage og landbruk. Leveres med en sterk 5HK bensinmotor som har en høy kapasiet; 30.000 l/t - 500 l/min.

Den løfter vannet så høyt som 23 meter! Påkobling for suge-/trykk er 50mm (2").

2 slangekoblinger, bunnsil og 3 slangeklemmer er inkludert. Beregnet på rent vann.

55cm x 43cm x 39cm
25 kg

VI SENDER OVER HELE LANDET - RIMELIG FRAKT HJEM TIL DEG!
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-20. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 7, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

Ivar Lykkes Veg 7, 7075 Tiller

Annonseinformasjon

FINN-kode 94206821
Sist endret 27. okt. 2020 21:59

Rapporter annonse