En dronning i byen - Swing fra Riese & Müller

Til salgs
34 000 kr
Hos EVO Elsykler kan du prøvesykle mange forskjellige elsykler med ulik teknologi og egenskaper. Først da kan du være sikker på at du velger elsykkelen som passer deg best.

Et meget godt eksempel er den tyske kvalitetsprodusenten Riese & Müllers Swing2. En klassisk utseende bysykkel med lavt innsteg og en behagelig sittestilling. Oppleves som stor og solid med brede 28 tommers hjul. Også i en mindre versjon med 26 tommers hjul. Byturen blir behagelig med demping i gaffel og setepinne – du føler deg virkelig som en elsykkeldronning.

Swing2 city har Shimano Nexus navgir som du enkelt justerer med en vrider på styret, og Magura hydrauliske felgbremser. Den leveres med brede Big Ben dekk på 26? tommers hjul (størrelse S43) og 28 tommer for de andre størrelsene. Swing city veier fra 24,9 til 25,9 kg avhengig av rammestørrelsen.

Elsykkelen er utstyrt med Bosch Active Plus krankmotor som hjelper deg opp til 25 km/t. Kontrollenheten gir deg mulighet til å velge mellom ingen assistanse eller fire nivåer fra eco til turbo, avhengig av om du ønsker kraft eller rekkevidde. Purion er standarddisplay, nett og lite, fastmontert og må ikke tas av hver gang.

Bosch-batteriet integrert i bagasjebrettet er 500 Wh (36V/13,4Ah), og gir deg en rekkevidde på 60-90 km avhengig av assistansenivået. Batteriet lades enten fastmontert på elsykkelen eller det kan låses opp og tas ut for lading.

Riese & Müller Swing2 city leveres i rammehøydene:

S = 43 cm / 26? hjul – ca kroppshøyde 1,55-1,70 m
S = 46 cm / 28? hjul – ca kroppshøyde 1,65-1,75 m
M = 51 cm / 28? hjul – ca kroppshøyde 1,70-1,80 m

Fargevalget er svart, rød, lyseblå eller kremhvit. Skjermer, bagasjebrett, ringeklokke, støtte, rammelås (med samme nøkkel som til batteriet) og kraftige lykter følger med. Frontbærer er tilleggsutstyr.

En kjempepopulær modell med stor etterspørsel. Så kom til en av våre butikker og skaff deg en nydelig elsykkel du kan ha stor glede av året rundt.

Finnes også som Swing3 med trinnløst navgir og beltedrift.
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

I samarbeid med Resurs Bank tilbyr vi kjøp av elsykkel med 30-60 dagers betalingsutsettelse - helt kostnadsfritt. Alternativt nedbetaling over 12 måneder - rentefritt, kun gebyrer kommer som kostnad. Sjekk http://evoelsykler.no/forhandlere/faktura-eller-delbetaling/

Redd for at elsykkelen din blir stjålet eller ødelagt? Velg Elsykkelforsikringen fra EVO Elsykler og Tide Forsikring:
https://evo.norsksykkel.no

EVO Elsykler tilbyr elsykler med løsninger som dekker de fleste daglige transportformål. Fellesnevneren er god kvalitet, flott design og en anvendelighet som gjør at du bruker elsykkelen mye mer enn du hadde tenkt til. Sykkelturene blir hyppigere, de blir lengre og de blir morsommere. Plutselig var det slutt på bilbruk i hverdagen.

Velkommen til EVO Elsyklers butikker på Skøyen og i Nydalen hvor du kan få en god prat med erfarne elsyklister, svar på alle praktiske og tekniske spørsmål, få prøvesykle de modellene du er nysgjerrig på og dermed velge den som er best for deg.

Vi har egne verksted i butikkene og utfører førstegangsservice gratis.
For garanti- og reklamasjonsrettigheter se her:
https://evoelsykler.no/kundesenter/

ÅPNINGSTIDER
Mandag til fredag 10-18 og lørdag 10-15

Hjertelig velkommen!

Gjerdrums vei 5, 0484 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 94081020
Sist endret 19. mar. 2020 16:29

Rapporter annonse