Slangestuss for Arida S8 - Ø90mm eller Ø125mm

Til salgs
499 kr
Arida S8 er en sorpsjonsbasert luftavfukter som blåser fuktigheten ut av bygget som fuktig luft. Den tørre luften blir blåst tilbake til rommet der avfukteren står.

Noen ønsker å kople til en luftslange slik at avfukteren kan blåse den tørre luften ut et annet sted enn der avfukteren står. Da kan man få til en bedre luftsirkulasjon, eller man kan montere avfukteren i et annet rom, inne i et skap, bak en vegg eller på en annen måte få til en mer elegant montasje.

Den store modellen, Arida S12 er forberedt for dette. Den lile modellen, Arida S8 mangler slangestuss for tørrluft. Nå er dette tilgjengelig som ekstrautstyr. Du kan velge om du vil bruke slange på Ø125mm (bygg) eller Ø90mm (båt).

Slangestussen er i ulakkert aluminium, så den fr et litt annet utseende enn avfukteren (se bilder). Dette har liten betydning, da maskinen likevel skal stå montert skjult.

Kontakt oss om du har spørsmål. Husk å velge 90 eller 125 mm ved bestilling.
Tilstand Ny

Generell info

Vi gir deg Bedre Inneklima!

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 93994162
Sist endret 1. sep. 2018 10:22

Rapporter annonse